maanantai 30. tammikuuta 2017

On se jännää

Tämä elämä. Sekä minusta että yhdestä höpsähtäneestä kakara heposesta. Tosin meidän kahden jännät tulevat vähän eri asioista. Allusta on hirveän jännää kun kevät tulee, Allusta on hirveän jännää kun hän lihaksistuu ja saa lisää voimaa. Allun kaikki on jännää on nyt näkynyt pienenä pörheytenä. Milloin nähdään mörköjä, milloin suunta on eteenpäin sijaan vain ylöspäin. Periaatteessa hän on ihan hyvä ratsastaa, mutta annas olla kun pohje menee puolimilliä väärään paikkaan, tai jos naapurin kissa sattuu vaikka kesken koulutreenin aivastamaan. Kyllä siinä menee piilotamman balanssit ihan sekaisin.


Viimeviikolla ei valitettavasti ehditty ollenkaan valkkaan, ja se näkyi. Poika oli niin uhkuvapuhkuva ja itseään täynnä. Mutta onneksi tällä viikolla joudumme Maijan kurinpalautukseen, tai Allu joutuu ja peräti kaksi kertaa. Huomenna ja torstaina. Huomenna kavalettien merkeissä ja torstaina esteiden merkeissä. Huomenna saa kakara myös roppakaupalla jännää elämäänsä sillä aamulla ennen valkkaa ollaan menossa Ypäjälle satuloita sovittelemaan. Meidän estepenkki on nimittäin ikävästi päässyt tulemaan taas vaihdon paikkaan. Se ei sovi enää mulle, ja hevosellekin siinä ja siinä.

Valmennuksista saanette taas postaukset tuttuun tapaan videoiden kera. Ja kai mä senkin teille kerron että millainen penkki sieltä sitten matkaan lähti, jos lähti.

Mauttoman siisti sisustus, ehkä se oli tää mun maku miks ne ei sisustuksella tykänny meikäläisestä...

Mun elämäni jännyys taas liittyy tähän ikääntymiseen. Miten paljon onkaan kaikkea kivaa mitä saa tehdä, ja miten paljon onkaan kaikkea mitä ei tarvinnut ennen ajatella. Siisteintä ikinä kuitenkin on oma auto. Bensan hinta kirpasee mutta silti. Ja edessä siintää pikku ee, sitten pääseekin kisoihin mennen tullen. Kisoista puheenollen, ekoihin kisoihin on nyt ilmottauduttu. Ypäjälle suunnataan. Aloitetaan kausi kevyesti nuorten 100 ja 110cm luokilla. Ei siis mitään huippu vaikeita ratoja odotettavissa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti