maanantai 23. tammikuuta 2017

Elämäni kiireisin ja paras viikko

Oli viime viikko. Siksi viime viikon postaustahtikin oli aika onneton. Avataampa nyt vähän mitä viimeviikkoon mahtui. Aloitetaan torstaista, sillä se oli jännä päivä. Torstaina mä täytin 18-vuotta. Samalla tuli tasan 9 vuotta ratsastusta täyteen ja mikäpä parempaa tällaisena merkki päivänä kuin lähteä valkkaan.

Valkka meni hyvin, tehtiin vähän pienempiä tehtäviä tähän väliin joka oli ihan hyvä. Ei kannata väsyttää hevosta vielä näin alku kaudesta. Thtiin myös Maijan kanssa suunnitelmia ja päätettiin että tän kauden tavoite on nostaa mut ja Allu 120cm luokkiin. Toki ensin hyviä kymppejä alle, ja olettaen että hevonen pysyy terveenä. Treenit meni hyvin, ja niistä videon pätkä alla.


Perjantaina olikin sitten aika juhlia syntymäpäiviä kavereiden, paljun ja alkoholin merkeissä. Oli ihan sika hauska perjantai, ja meno jatkui vielä lauantainakin toisen porukan kanssa. Vanheneminen on kyllä hauskaa kun sen tekee oikealla porukalla.


Sunnuntainan sitten huilattiin, ja keskityttiin vähän taas hevosiinkin, mutta enimmäkseen huilattiin maanantaita eli eilistä varten. Eilen nimittäin mulla oli inssi, josta pääsin läpi. Samantien käytiin myös autokaupassa ja tänään saan mun oman auton kotiin. Vielä pitäisi pikku e suorittaa niin pääsee kesällä vetämään koppia ja kisoihin ihan itsekin, äidin päivistä riippumatta.


Tällä viikolla me ei mennä treeneihin kun ne ois ollut tänään ja tää päivä ei meille natsannut. Perjantaina käydään kuitenkin pyörähtämässä maneesilla. Varmaan kavalettien ja muun pikkueste jumppailun merkeissä. Tällaista tällä kertaa.

1 kommentti :