sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Treeniä jälleen

Äsh, taas tulee tosi samanlainen postaus kuin muutkin estetreeni postaukset. Okein ärsytää kun tuntuu että toistan itseäni. Mutta kun, se vaan on niin hieno, Allu siis. Se hyppää nyt niin hyvin (kopkop). Joka valkassa oikeastaan suurin keskittymisen aihe on oikean kierroksen suoristaminen ja kuumumisen kanavoiminen.

Allulla on nyt niin kivaa hypätä. Kun se menee eikä meinaa. Se on kuumahko, mutta se näkyy nykyään useammin päättömän kohnauksen sijaan etenevänä ja ylöspäin pyrkivänä laukkana. Se hyppää hyvin, ja Maijakin siitä sanoi torstaina että hypyssähän ei ole vikaa. Hyppy on hyvä, väleissä vielä hommaa, mutta eteenpäin ollaan menty huolella. Se suoruus, kaarteissa oikealle pylly heittää edelleen sivulle, mutta saan sen korjattua heti kaarteen jälkeen. Vielä se siitä suoristuu.

Kuten videolta voi nähädä, hyvät oli tämänkin torstain hyppelöt. Mutta, kuten yllä jo mainitsin, nämä treeni postaukset on kovin samanlaisia keskenään. Eli kertokaa te lukijat nyt millaisia postauksia haluaisitte näiden treenipostausten kaveriksi? :)


1 kommentti :

  1. Näyttää kyllä kivalta teidän meno! :) minä ainakin tykkään paljon näistä valmennusvideoista.

    VastaaPoista