maanantai 28. huhtikuuta 2014

Estevalmennus

Tänään olikin sitten Sipsillä ja minulla estevalmennus joka meni aika hyvin. Aloitettiin verkkojen jälkeen sellaisella tehtävällä että tultiin kaksi keskihalkaisijalla ollutta estettä ja niiden väliin tuli 4 tai 5 laukkaa vauhdista riippuen. Tuo tehtävä meni melko kivasti vaikka kerran tippuikin kun askeleet eivät sopineet. Välillä oli myös hankalaa kääntyä tolta vikalta kun ratsastaja ja poni meinas mennä eri suuntiin. Mutta sujui ihan hyvin ja tänään pääsin muutenkin paremmin mukaan hyppyihin kun pitkään aikaan.



Keskihalkaisija tehtävän jälkeen aloitettiin sellainen tehtävä että mentiin tuon yllä olevan kuvan pysty ja sen jälkeen joko oikealla tai vasemmalla oleva pysty, ja näiden kahden väoliin tuli 16 metrinen linja joka olisi pitänyt mennä 4 laukalla mutta meille tuli aina 4 ja puoli joten lopuksi tultiin se viidellä jolla se sujuikin askeleiden sovittamisen kannalta paljon paremmin. Sipsi on vaan laukaltaan sen verran ponimainen että viidellä olikin helpompi. Tosin ei tuo puolikas kauheesti meitä haitannut.

 







valmennus menikin kaikin puolin siis hyvin. Pari kertaa puomi tippui mutta kieltoja ei tullut. Tästä on taas kiva jatkaa itsekseen treenailuja. :)

8 kommenttia :

  1. Ketä sulle ton valmennuksen piti :-)? meette todella kivan näkösesti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijai, en muista sukunimeä mutta etunimi on Maija. Tästä vastauksesta oli varmasti hurjan paljon hyötyä :D. Ja kiitos :)

      Poista
  2. Moi! Sulle olis haaste mun blogissa :) janitaeveliina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Maija yli-huhtala? :-)

    VastaaPoista
  4. Huomasin vain, että sinun menee pikkasen hypätessaä jalka liian taakse kun se kuuluisi olla vähän vaan satulavyöstä taaempana. Voisit myös myödätä enemmän kädestä. Muuten hyvän näköistä menoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän että menee, mutta tähän kohtaan voin kyllä todeta että tuo on todella yleinen virhe jota näkee kyllä isommissakin kisoissa itseäni paljon paremmilla ratsastajilla. Ja voisin toki myödätä enemmän, mutta tuntuma oli kyllä usein "löysempi" kuin miltä kuvassa näyttää. Kiitos kommentista. :)

      Poista