lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tää on vaan elämää ja se menee näinEi tuu ratsastus postausta taaskaan, mutta ei voi mitään. Avautumisia taas, mutta oma on blogini joten itse päätän sen sisällönkin. Lukee siis ken haluaa! Mutta yleensä nää hieman syvällisemmät postaukset on saanut hyvää palautetta, toivottavasti nytkin, ja kiva olisi joku kommentin poikanenkin saada.

No mutta, mennään sitten asiaan, tai oikeastaan, ei mulla oikein aihetta ole. Jotain yleistä kevätmasiksen poikasta vaan. Tää on oikeesti joka kevät tällasta, oon hirmu iloinen et on pitempään valosaa, ja että on lämpimämpää ja tottakai siitä että kesä on tuloillaan. Mutta samalla tunnen itseni ihan vätykseksi, kun on pitempään valosaa niin pitäs ehtiä tekeen enemmän...vai meneekö se noin. Siltä musta ainakin tuntuu.
Kaiken huipuksi tänä keväänä on vielä nää ripari jutut ja mopokoulukin pitäisi aloittaa. Sitten on kokeita, ja kisoja. Mutta pahinta on ihmiset ja minä itse. Itsessäni inhoan keväisin tätä laiskuutta. Ratsastuksen ja koulun, tai ihan kaiken suhteen. Tekisi vaan mieli nukkua ja herätä joskus kesäkuussa. Keväällä mua alkaa jostain syystä myös suoraan sanoen vituttaan, ja paljon. Nyt voisinkin varmaan sanoa kiitokset kaikille ihanille ihmisille jotka mua jaksaa vaikka oon välillä täysin vittumainen ihminen. Ja si taas te joille oon yrittänyt olla mukava mutta paskaa on vaan satanut niskaan: painukaa v****** ja menkää itteenne. Ja siinä päästiin seuraavaan aiheeseen. Ihmiset. Oon taas tässä huomannut kuinka jotkut ei muutu, kuinka jotkut ei välitä ja kuinka jotkut haluu vaan olla vittumaisia, ja ihan tarkoituksella. En ala nimeltä puhumaan kenestäkään vaan alan nyt puhumaan yleisesti.
Mua ärsyttää tosi paljon tämä toisten asioihin puuttuva ihmistyyppi. Ja se piirre tässä ihmistyypissä että näiden ihmisten on pakko levitellä sun asioita kaikkialla. Ja kun sä luulen et voit luottaa tällaseen ihmiseen, teet ison virheen. Heti jos kerrot, tai oikeastaan, jos sanot edes jotain mistä tällainen ihminen voi vetää shown pystyyn hän sen myös tekee. Ikään kuin tämän ihmistyytpin olisi pakollista hengissä pysyäkseen levitellä kaikkia juttuja, kääntää selkää sulle ja pettää sun luottamus. Usei tämä ihmistyyppi on myös niitä joidenka asioihin ei saa puuttua tippaakaan vaikka aihetta olisi.
Ikävintä kuitenkin on että tämä toisten asioihin puuttuva paskan jauhaja ihmistyyppi saa oman mielesi sairastamaan, ja ne niin sanotut viattomat, kuten kaverit, perhe, yms. joutuvat siitä sitten kärsimään.
Eli yleinen neuvo, haistattakaa vaan ihan vapaasti tällasille ihmisille pitkät, mut muitakaa myös tsiikata peiliin, ettei itsestä löydy näitä paskaa jauhavan selänkääntäjän piirteitä. Nostakaa ittenne kaiken paskan yläpuolelle, ja nauttikaa elämästä!2 kommenttia :

  1. Luin! Valitettevasti mun kaveripiiriin ilmestyi uusi astetta hankalampi tapaus joka on niin ..... osa meni sitten sen kanssa ja nyt on kaikki aika hajalla ja ysin kevät vielä. Mun mielestä ihminen saa olla sellanen ku haluaa mut ei tahallaan pilaa muiden välejä ja puhu ihan kakkaa.. Hyvä postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten postauksessakin sanoin, niin tuntuu että joillekin ihmisille kaikki tahallinen ilkeily ja ihan suoranainen v***ilu on kuin elinehto. Ja sitä en kyllä pysty tajuun et miksi. Mutta kiitos palautteesta ja jaksamisia kevääseen! :)

      Poista