Palvelut, hinnasto ja yhteystiedot

Tietoja minusta:

Olen kahdeksantoista vuotias esteratsastaja Sastamalasta. Ratsastanut olen yhdeksän vuotta, joista viisi olen touhunnut omien hevosten ja kilpailemisen parissa. Kehitän itseäni ratsastajana käymällä säännöllisissä valmennuksissa, sekä suomessa vierailevien valmentajien silmän alla. Kilpailu luvat minulta löytyy kansalliselletasolle saakka. Parasta osaamistani ovat nuoret, ja entiset ravurit. Blogiani selailemalla saa aika hyvän käsityksen ratsastustaustastani. Tuntienpitäjänä minua on kehuttu pitkäjänteiseksi opettajaksi ja kiinnostuneeksi oppilaideni tavotteista. Rakastan sitä tunnetta kun pystyn antamaan oppimisenelämyksiä.

"Meriittejä"

2017:
Hevoset Messut, Horselyx Youngster Trophy, paras 7v, kvaalaus HIHS:iin

2016:
Hevoset Messut, 100cm, 3/5
Tampere Summer challange, suomenhevoset 3-taso, 100cm- 0-0vp, 110cm- 8vp
Nuortenhevosten festivaali, 90cm, sij. 13/54


Kentän vuokraus:

Vuokraamme kenttäämme myös ulkopuolisten käyttöön 2017 alkaen huhtikuusta elokuun loppuun. Kenttämme on 20x40m kokoinen hiekka kenttä, jossa tehty pohjan kunnostus 2015 kesällä. Kentältä löytyy valot ja kastelujärjestelmä. Kentällä on hyvä estekalusto. Kenttämme löytyy Sastamalan Sammaljoelta 20km Vammalan keskustasta.

Hinta: 7e/h (esteiden käyttö maksu +3e) (yksityisessä käytössäsi koko tunnin ajan)


Ratsastus/ratsutus

Tässä kohtaa haluan korostaa että en ole ammatti ratsuttaja. Omat oppini tulevat valmentautumis- ja kilpailukokemuksestani. Parasta osaamisalaani ovat ex-ravurit ja nuoret. CV:nä toimikoot blogini. Eli jos blogini perusteella koet että minä olisin oikea henkilö viemään hevotasi eteenpäin ota yhteys!

Hinta:

Hevonen tuotuna tallillemme: 10e/krt (sisältää kenttä maksun)

Jos minä tulen teidän luoksenne: 15e/krt (20km säteellä, kauemmaksi tultaessa bensakulut 0,50e/km)


Tunnit

Tuntien kohdalla pätee sama kuin ratsutuksenkin. Pidän lähinnä estetunteja. Oma tasoni heB-A ja re kilpailuissa 115cm. Eli tuosta alempaa minulla voi olla annettavaa. Jälleen, blogini on CV:ni.

Hinta sama kuin ratsutuksessa.

Muut:

Palveluihini kuuluu myös hevosten esittäminen kilpailuissa (esim. myyntiä ajatellen, tai jos hevoselle muuten tahdotaan kilpailukokemusta ja/tai tuloksia)

Pirkanmaan alueella voin myös tehdä tallitöitä (esim. lomiesi ajan.)

Tallipaikka

Tallimme tulossa vuokrattavaksi elokuun alusta. Tietoa lisää tarkemmin lähempänä.


Yhteystiedot:

Parhaiten minut saat kiinni sähköpostilla: saara.junnila@gmail.com
Löydät minut myös facebookista: Saara Junnila

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti