lauantai 3. tammikuuta 2015

Ostoksia

Ensimmäiseksi, hyvää vuotta 2015 kaikille! :)
Eilen käytiin viljarissa ostoksilla ja kyllähän sieltä kaikkea taas mukaan tarttuikin... Kaikesta kamasta kuvat ja selitykset siis tässä postauksessa.
Uudet suitset. Toiset suitset on ollut Sipsille hakusessa koska tammalla on kahdet kuolaimet: pelhamit ja kolmipalat, koska näitä on työläs (laiskako?) vaihtaa yksiin suitsiin jatkuvasti, päätin hommata toiset. Näihin pistin kolmipalat. Otsapannan hommasin erikseen, ja se tekikin suitsista persoonalliset ja sopii hyvin valkoisiin ompeleisiin. Nämä oli tosi hyvän oloista nahkaa, kunnon pehmisteet turvalla ja niskan takaa muotoillut. Kyllä nää on kisasuitsina ens kaudella...:D

 Vasemman puoleiset ohjat tulivat suitsien mukana ja nuo punamustat ostin kisoja varten, en raaski noin kivoja kotiohjina käyttää, ja pikalukot helpottaa traikussa suitsittamista varmasti!

 Tää ei oo viljarista, mutta tämmöinenkin tarttui mukaan (jyskistä). Sipsiä varten tämäkin.


Mariorikin sai jotain, eli uudet suojat. Värikin oli tosi hyvä pojalle.Ja itselleni löytyi cavallon kisahousut. Kisapaita enää uupuu, mutta tiedossa kyllä jo minkälaista etsinnässä. :)

6 kommenttia :

 1. Kivat ostokset! Toi otsapanta <3 Parhaillaan metsästän meille uutta!

  VastaaPoista
 2. Tuo otsapanta on kyllä ihana! :3 Mäkin ostin juuri Jyskistä fleecepeiton mun liikutusheppaa varten, mutta tää sun ostama on kyllä ihanampi :D

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, fleecepeitot on kyl parhaita heppa käyttöön :)

   Poista