lauantai 31. tammikuuta 2015

Talvipulmia


Pistäkää siitä uutta ibua ja le:tä kuunteluun! ^

Tosiaan tämä surkea talvikeli on tuottanut mulle ainakin harmaita hiuksia ja päänvaivaa. Välillä on ihan vesikeli ja sitten taas pakastaa. Kenttä on kuin luistin rata! Tänään kenttää yritettiin vähän hoitaa ja lumisateiden jälkeen sitten näkee että miten siinä pystyy menemään. Tämä harmaa keli on myös rajoittanut bloggaus intoa mutta elossa ollaan!

Tällä viikolla olen itse ollut tetissä ja en ole ehtinyt/jaksanut ratsia ennen kun tänään. Tänäänkin vain Sipsin. Osittain myös se ettei kenttä ole ollut kunnossa, on vaikuttanut vähään ratsasteluun. Ei vaan tahdo maastoon ehtiä arkisin ennen kun pimeä yllättää. Tänäänkin satoi lunta vaaka suoraan päin naamaa kun Sipsiä ratsastin, mutta yhdet peltolaukat käytiin ottamassa siitä huolimatta, ja teitä pitkin köpöteltiin. Huomenna sitten toivottavasti olisi sellainen sää että voisi molemmat käydä pellolla laukkauttamassa (<--oliko toi ees sana :'D?). Peltorallin vetäminen kunnon hangessa on kuitenkin todella hyvää lihas treeniä ja kunnon kohotusta!

Kuvia ei mistään ratsasteluista ole kertynyt, mutta muutama kännykkä kuva kuitenkin postausta piristämään!

Kauhistuttaa jo valmiiksi karvanlähdön alku kun pojan karva on näin pitkää.

Päivän lenkin jälkeen ruokaa!


Ja yksi instagram kuva. Menkää muuten seuraan jos haluatte vähän aktiivisemmin tietää meidän kuulumisia kun blogin kautta :)! @saarajosefiina

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti