torstai 17. maaliskuuta 2016

Piian treeneissä jälleen

Tiistaina ja keskiviikkona oltiin taas Piian treeneissä Allun kanssa. Huippu hyvät treenit ei voi muuta sanoa. Aloitetaan tiistaista, tunnin teemana oli linjat sekä sarjat, ja alkuun toki Piialle tyypilliseen tapaan kunnon kouluväännöt ja lihastreenit ratsastajalle. Alkutuntiin tehtiin avotaivutuksia sekä hypättiin kavaetteja ilman jalustimia. Voin kyllä sanoa että tuntui puolitoista tuntiseen jälkeen reisissä.


Kun alkulämpät oli tehty alettiin hyppätä. Videolla valitettavasti vain toisen päivän hyppelöt, sillä äiti kuvasi tuolloin tiistaina, ja no...ne videot olivat aika kelvottomia. Tiistaista voin kuitenkin sanoa, että hyvin meni. Tiistain treeneissä ei tullut yhtäkään kieltoa, pari kertaa puomi tippui, mutta ei mitään radikaalia.

Keeskiviikkona lähdin itse vähän varautuneemmin liikkelle. Nimittäin viimeksi kun oltiin kaksipäiväisissä Piian treeneissä, helmikuussa. Silloin Allu nimittäin hyytyi toisena päivänä ja kieltoja tuli. Tällä kertaa kuitenkin asiat olivat ihan toisin, ja Allu olikin parempi kun mitä se oli ensimmäisenä päivänä. Kieltoja, tai oikeastaan ohimenoja tuli yksi, ja syy näkyykin videolla. Videolta kuuleekin hyvin äänien kera mitä Piia kommentoi ja koska kuvaajana oli Tuuli näkee videolta myös kunnolla mitä tehtiin. Eli jätän sen suuremmat selittelyt sikseen.Loppuun vielä kokoan Piian kommentteja:
-Allun kunto on kasvanut kuukaudessa paljon
-Allu pehmenee nopeammin kun kuukausi sitten
-Allu imee esteelle hyvin ja hyppää skarpimmin
-Minä katson paikkoja paremminKertakaikkiaan siis todella onnistuneet kaksi päivää. Nää Piian valkat on kyllä todellakin koko rahan arvoisia. Koko ajan tehdään asioita intensiivisesti ja tunnin loppuun saa aina hyvät komentit ja vinkit jatkoa varten. Jos teillä joskus on hänen valkkaansa mahdollisuus pästä, niin suosittelen. Tämän tyyppiset valmnnukset ovat toki itselle ja hevoselle raskaita ja kuntoa vaativia, mutta tosi antoisia.

Viikonloppuna (lauantaina) hypätäänkin sitten Ypäjällä muutamat luokat ja ensiviikolla aloitetaan valmistautumaan meidän Hevosmessujen kisareissuun!

3 kommenttia :

 1. Missä video löytyy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi näkyä, oli jostain syystä kadonnut postauksesta :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista