tiistai 22. maaliskuuta 2016

Hermot lepäämään..tai sitten ei

Huh! Viimeviikko kyllä repi ihmistä äärimmilleen! Kaksi valmennusta peräkkäisinä päivinä ja yhdet kisat. Mutta en valita. Oli hyvät valkat ja hyvät kisat!


No jos sitä tällä viikolla lepäisi...nokun ei. Valmennukseen ollaan Allun kanssa menossa taas torstaina, ja se onkin yksityis valmennus jossa tarkoitus katsoa kaikki asiat kuntoon ennen Hevosmessujen luokkaamme. Mun pitää myös koutsata Tuulia, sillä olen taas pistänyt sen meneen Mariorilla kisoihin. Ensi maanantaina, ihan lähellä meitä on seurakisat jossa oli Tuulille sopivat luokat. Mariorillekin tekee hyvää tällainen vaihtelu, ja kisapaikalla käyttäytymisen harjoittelu myös kokemattomamman kisaajan kanssa. Allulla me mennään noihin kisoihin lähinnä treenin vuoksi, niistä kun on vajaa viikko Hevosmessuille niin siinä tulee hyvä estetreeni. Mennään siis 70-80cm luokka 30sentin korotuksella eli 100-110cm korkuisena.

Sitten tuleekin Hevosmessut, joille menen lauantana ostoksille ja sunnuntaina tosiaankin kisaamaan. Saa toki tulla lauantaina moikkaamaan, ja sunnuntaina saa kuvata, ja ilomielin otan kuvia vastaan.


Hevosmessujen jälkeen saadaan yksi huili viikko, ja sitten onkin taas kaksi päivää Piian valmennuksia Allun kanssa ja Ypäjän Spring Show jonne menemme lauantaina ja sunnuntaina, ainakin näilä näkymin. Takoituksena olisi startata Allulla ensimmäistä kertaa 110cm, lauantaina nuorten hevosten luokassa ja sunnuntaina avoimessa, lämmittelynä toki metrin luokat edelleen. Mariori olisi tarkoitus viedä vain lauantaina, ja hypätä sillä 3-tason suokeille avoin 100cm.

Tässä tiivistettynä vähän tulevia suunnitelmia. Selkeyttää ehkä teille lukijoille asioita. Ainakin toivon niin.

5 kommenttia :

 1. Minä otan kuvia jos satun olee siihen aikaan kentän laidalla :)

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä koulupostauksen?:) Olis kiva nähdä miten ootte kehittyneet Allun kanssa silläkin puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään juuri julkaistu postaus missä myös koulukuvia. Koulupostauksiakin kyllä haluaisin useammin tehdä mutta kuvaaja tilanne on valitettavasti vähän vaihteleva. :)

   Poista