sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Estekilpailuissa porissa

Hiphei! Kisakausi polkaistiin näyttävästi käyntiin! Eilen olimme Porissa PRRC:n 1-tason estekilpailuissa ja mitäs tässä muuta voi sanoa kun että jes! Luokkina oli molemmille 90cm ja Allun kanssa mentiin myös 100cm.

 Allun kanssa 90cm selvitettiin neljällä virheellä perusradalta. Sarjan ensimmäinen tippui ihan omasta mokastani, huolimattomasta suoristuksesta. Muutenkin radalla oli paikoin rikkonaisuutta, mutta kyttäilyä ei yhtään ja siihen olen tyytyväinen. Kaikista esteistä oltiin oikeasti menossa yli. Tämä oli erittäin positiivista.

Mariorilla taas päästiin 90cm uusintaankin ja uusinnassa yksi alas, meillä oli kuitenkin hyvä aika ja sijoituttiin luokan kolmansiksi. Vauhtia oli ja hauskaa pidettiin, hyvä avaus kaudelle!
Allun 100cm meni paremmin kun osasin odottaa, ykkönen alas kun jäin liikaa vetämään, kakkoselle jäätävän suuri hyppy ja oma tasapaino vähän heitti, äkkiä narut käsiin kolmosesta yli puhtaasti niin kuin muistakin loppuradan esteistä, ja jälleen ilman kyttäilyä ja kiemurtelua. Vauhtia oli paikoin liikaa mutta liian pitkäksi ei hevonen nyt päässyt. Aika huippua sillä nämä olivat mun ja Allun kolmannet kisat ja eka 90cm sekä ensimmäinen 100cm ja minulle elämäni neljäs 100cm kisarata. Allu oli kyllä ihan super, ei voi muuta sanoa. Fiksu nuorimies!Tästä on hyvä lähteä molempien kanssa muutaman viikon päästä kohti Ypäjää jossa aiomme kisata molemmilla 90cm 2-tason luokan sekä Allulla Tulevat Tähdet metrin luokan 4-7-vuotiaille hevosille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti