lauantai 24. elokuuta 2013

Hyvin menneet kisat

Kisat meni toooosi hyvin. Esterata oli vaan 5 esteinen eikä siinä ollut lainkaan uusintaa. Sipsillä sain 2. sijan ja Mariorilla 3. sijan.
Mariorin radasta ei tullut videoa koska kuvaajani täytyi mennä auttamaan äitiä Sipsin laittamisessa. Harmi ettei tullut videoa koska se rata meni todella hyvin. En tiennyt että poika osaa ees tehdä niin tiukkoja teitä. Se meni kovaa ja korkeelta kaikki esteet.

No Sipsin rata meni myös hyvin ja vikalle tehtiin ihan älyttömän tiukka tie. Verkassa tyttö oli laika kun lahna ja tiputteli. Mutta kuten videosta näkyy niin vähän ennen ykkös estettä tyttö lyö kaasun pohjaan ja niinhän se sitten mentiin rata nopeeta tahtia. Mutta sipsin radasta videoa tässä. Ja niillähän oli muuten samat radat molemmilla hepoilla. :)

Nyt kuvia verkoista ja palkintojen jaosta. Sori noi jokkut ilmeet :D
Toi harja <3 :o


Nukkuuko hevoseni?


Ei tota ilmettä...näytän taas niin järjrlliseltä että huhu....mutta katsokaa poikaa älkääkä mua. :)Ensin Sipsille kakkos sijan palkinnot....

...Sitten viä Mariorin 3. sijan palkinnot. Oli muuten pikkusen vaikee pitää ruusuketta ja kahta pokaalia samaan aikaan ohjien kans.


Hän vinkkaa teille silmää ;)
Tollaset sieltä lähti mukaan. Vitsailin jo äitille että nyt on jo astiastoo kerättynä kun si joskus muutan omaan kotiin :D
Nyt jäi hyvä fiilis ens viikonlopun kisoja ajatellen.Vaikka ei nää kyllä ollu kovin haastavat kisat, mutta silti.  Seuraavissa kisoissa lähden hakeen Sipsille puhdasta rataa ja Marsulle myös. En sijotusta. 

4 kommenttia :

  1. Onnea! Menipäs teillä hyvin ja hienot palkinnot!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos...tosin yks paras on tällä hetkellä jäätävässä flunsassa...

      Poista