lauantai 31. elokuuta 2013

Kisat

Heei, ennen kun alotan niin kuten jo moni varmaan sivulle tullessaan huomasi niin ulkoasu on syksyistynyt aika paljon ja bannerikin meni vaitoon. Mitäs tyykkäätte?

Sitten kisoihin. Ensin pari sanaa Mariorin radasta. Mariorilla siis eka 60 cm rata ennen ollu siis vaa 50-60cm. Rata onnistu hyvin. Poika oli jopa hivenen laiska. Jokainen este meni puhtaasti ilman kolautuksia. Uusintaa tässä radassa ei ollut. Sijoitukseksi tuli 11/28 eli ihan hyvä, koska oli aika kovatasoset kisat.
No sipsillä kävi niin että kolmos esteellä tuli ohi meno koska epäröin. Sipsi on sellanen että jos itse epäröi niin se ei hyppää. No uusiks kolmoselle ja siitä loppu rata menikin hyvin. Uusintaan ei päästy ja sijotus oli 18/24.  Mutta tuloksia kun katoin niin vaan 8 sai puhtaan perus ja uusinta radan. Mekin oltas päästy uusintaan jos en ois ite epäröiny...ääh.

Nyt videoon, sori kun se kolmos esteen uusiminen ei tullut videolle koska äiti ei oo  mikään ihmeellinen kuvaja niin voitte päätellä siitä miks noi videot on mitä on. Ja toi musiikki...älkää ees kysykö :D
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti