lauantai 10. elokuuta 2013

Päällen pystyyn tippuminen kisoissa

No enpä ennen oo tippunu kisoissa joten täyty sekin siten tehä kerralla näyttävästi. Tipahdin siis päällenipystyyn (kypärä vaihtoon..toivotaan et mu vakuutus korvaa sen). Sitten muyn selkä taittu  taakse päin mun päälle. En kerro tallin nimeä koska aion sanoa nyt jotain joka ei niin imartele...mutta josta kenenkään ei tarvitse vetää hernettä nenään. Se kettä millä ne kisat oli...oli jotain niin kamalaa. Paikoin upottavan pehmeää ja paikoin kovaa sekä liukasta. Jos olisin tiennyt kentän olevan tollanen niin en ois ees ilmottautunu tonne. Vietiin siis pelkkä Sipsi.
Menin koko radan tippumiseen saakka aika varovasti ja poni varoi myös paljon. Sitten vitos okserille tuli ian paikaltaan hyppy ja hypyn jälkeen ponin etu jalat lähti liukuun eteen pää meni alas ja minä mukana. muistan vaan kun joku sano että nyt kävi pahasti ja sit kuulu semmosia kauhistuneitaa henkäyksiä :D. Poni ei siis tahallaan minua tiputtanut, ei missään tapauksessa.  Osittain oli omaakin syytä kun asentoi oli hieman etukenoinen mutta suurin syy oli siinä karmeassa kentässä. Siis poni liuku ja sen takia mun tasapaino lähti ja sit kävi niinkun kävi.
No ei siinä mitään Sipsi jäi mun viereen vartoon että nousisin (fiksu poni <3). Hetken makasin maassa koska en siltä kivulta vaan päässy ylös. Mulla on ala selkä, niska ,pää, oikee jalka ja käsi niiiiiiiin kipeet et mennään varmaan lääkärille. Kun viimein pääsin ylös siihen oli juoksu jo kaks kisahenkilökunnan tyyppiä ja äiti. Yks niistä kyseli et pystynkö käveleen ja näin ja toinen piti Sipsiä. Äiti vaan piti mua pystyssä koska mun jalat tärisi ihan sikana. No aika pian otin itse ponista kiinni ja Sipsi tais kattookiin mua vähän sillain et: Onko kaikki hyvin?
En sitten siis mennyt enää takasin selkään kun teki niin kipeetä joka paikasta.
Tämmönen tän kerran kisapäivä. 2 viikon päästä uusiin kisoihin, ja toivottavasti paremmalle kentälle. Sori kun ei tullu videopostausta mutkun se mun putoominen ei ees tullu videolle nii ei oo ees järkee tehä. :)

4 kommenttia :

 1. Voi ei, toivottavasti ei käynyt pahasti:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen varran tuntu että taitaa olla aiheellista käydä lääkärillä huomenna...

   Poista
 2. :( Toivottavasti ei käyny pahasti.... Kannattaa koittaa varmaan varoo kaikenlaista nostelemista (ainakin vähän aikaa). Mut sipsi on kyllä fiksu! Sanoisin, että tuonne tallille ei kyllä välttis enää kannata mennä...

  VastaaPoista