sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kouluilua Mariorilla

Joop liikutin tänään kyllä Sipsinkin käymällä maastossa mutta ei siitä sen enempää sillä tämä postaus keskittyy vain Marioriin.
Menin Mariorilla piiiitkästä aikaa koulua. Ylensä mä vaan hyppään sillä ja vähän maastoilen ja äiti sitten kouluilee mutta tänään päätin mennä sillä koulua. Se meni kyllä muuten hyvin mutta kuumu välillä niin etten saanu siihan mitään kontakia. Joten eikun käynnissä kuuntelu tehäviä ja ite lasku sataan ettei räjähdä :D.
Ei tehty mitään erityistä, kuuntelua vaan haettiin. Kerran meinasin tipahtaa mutta äiti tuli työntämään takaisin satulaan ennenkun kerkesin tippua. Mitenkö se kävi? No menin ilman jalustimia ja herra otti jonkun ravuri lähdön ja mää roikun selässä ilman jalustimia, mutta onneksi äiti ehti apuun.

Nyt video ja sen jälkeen muutama kuva. :)

Videossa onkin noi kaikki kuvat mutta nostan niistä nyt muutaman esille:

 Tämä kuva on mielestäni tosi hassun näkönen. Mariori näyttää tässä jotenkin tosi korkeelta vaikka onkin vaan n. 150 senttinen säältään. Hassua :D
 Tässä kuvassa se pinkoo kun ravuri ja siltä se tuntui selästäkin käsin. No onhan se en entinen ravuri mutta harvoin se noin menee. Ja tiedän oman jalkani olevan todella takana, mutta olen kuvassa juuri nostamassa laukkaa ja Mariorilla laukka pitää nostaa aika suurellisesti että tajuaa mitä halutaan.
Ja tulihan sitä hyvääkin laukkaa vaikka oma asento kuseekin ihan täysin.

Tätä kuvaa  katsoessa olen tyytyväinen sekä Maroriin että itseeni. Hän taipuu hieman sisälle ja kulkee pyöreänä ihan oma alotteisesti ja itsekkkään en näytä asennolatani täysin perunasäkiltä. Kyllä hänestä hieno tulee, eks juu?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti