torstai 6. heinäkuuta 2017

Hetken sitä onnea kestikin

Jotkut ovat ehkä noteeranneet että olen ottanut blogiin vähän etäisyyttä. Ihan vain siksi että on ollut kiire, koneella en ole juuri istuskellut vaan nauttinut kesästä. Instaa seurailleet ovat varmaankin pysyneet paremmin kärryillä.


Noh viimeviikon to-to oltiin ypäjällä leirillä. Hypättiin derbyllä sekä maastareilla. Ja nämä kuvat kuvittavat tätä postaustakin. Oli kivaa, paitsi talliolosuhteet. Liian rauhatonta ja liian vähän heinää isolle hevoselle. Stressi oli Allulla tallissa kova, mutta tehtävillä se jaksoi keskittyä. Tarhassa se sai vähän rentouduttuakin. Mutta joo, yksi syy lisää miksi hevonen ei syksyn tullen tule opiston talliin menemään.


No mutta sitten otsikon synkähtävää sävyä miettiville, ja kaikille niille jotka vain katkeruuttaan odottaa että meille tulee ongelmia, täältä pesee. Allu on ep. Vasen takanen, ravissa ja ei nyt mikään tolkuton, mutta onpa kuitenkin. Klinikka aikaa varataan heti tänään. Otumisen tyyli (raahaaminen) viittaisi kintereeseen, mutta ei nyt aleta spekuloimaan. Syy todennäköisesti on ihan rasitusperäinen sillä mitään traumaa ei tietääksemme ole tapahtunut. No, onneksi asia huomattiin nyt eikä kuukauden päästä kun se lopettaa hyppäämisen ja on kolmijalkainen. Nyt vielä toivoa päästä kisakaudelle mukaan jos kyse on siitä mitä epäillään.


HUOM! Postaus kirjoitettu jo pari päivää sitten. Klinikka aika on huomenna, ja saatte niitä kuulumisia sitten.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti