lauantai 19. maaliskuuta 2016

Ypäjä Winter ShowKuten blogissa jo aiemminkin olen kertonut, me olimme eilen Ypäjällä kisoissa. Ensimmäinen luokka oli 90cm jonka menin molemmilla hevosilla. Ensin vuorossa oli Allu. Ykkönen alas, muut esteet tosi hyvin, ja mini askelilta säästyttiin. Sarja jäi vähän ahtaaksi, mutta selvittiin siitä hyvin. Ykkönenkin alas vain siksi että allu vähän katsoi tuota maneesissa ollutta traikkua ja este tuli siksi yllättäen. Olin kuitenkin ihan super tyytyväinen, olihan nämä kuienkin Allun ekat isommat kisat. Ja mullekin eka kerta Ypäjällä.

Mariorista en ladannut edes videota. En ollut tyytyväinen. Se oli verkasta lähtien ihan kamala. Ei mitään kontrollia, vain vauhtia. Tuloksena 8vp. Ja rata ei todellakaan olisi ollut sille mahdoton virheettä. Se vaan ei kuunnellut, ei yhtään. No parmpi onni ensi kerralla. Ehkä sillä oli huono päivä, se oli kuulemma ollut käsihevosenakin ihan pöhkö.Allun metri oli arvostelulla A.0.0 ja se oli nuorten hevosten luokka. Virhepisteitä kertyi 8kpl, ja ne olivat pudonneista puomeista. Kakkonen als, omasta virheestä ja sarja jäi ahtaaksi jonka takia b-osa alas. Mutta olen super tyytyväinen! Toivon että muutkin sen videolta näkevät kuinka hienosti Allu menee. Se polkee takasilla, seimee esteille ja se on mun avuilla. Se ei kyttää mitään, mä sain keskittyä ratsastamiseen kun ei tarvinnut puskea hevosta esteistä yli. Kyllä ne huolimattomuus puomitkin saa treenillä pois.

Odottamassa radan alkua.
Ysikymppi tuntui tosi pienelle, ja metrikin tuntui melko pikkuiselta ja helpolta. Paikat onnistui hyvin, varsinkin metrissä. Allu vaan oli kaikin tavoin ihan mahtava eilen ja tekeminen oli vaivatonta sekä kivaa! 16 ja 17 huhtikuuta mennään ainakin Allun kanssa taas Ypäjälle. Eli siis kahtena päivänä. Ja tarkoitus olisi mennä meidän eka 110cm nuorten hevosten luokassa. Sitä ennen olisi vielä selvittävä Hevosmessujen 100cm luokasta...

2 kommenttia :