torstai 21. elokuuta 2014

Hyppyjä syys-säässä
Järkyttävää kuinka ne viimeisetkin kesäsäät taitaa olla jo ohi, ja kuinka syksy taas on päässyt yllättämään. Siksi tuohon alkuun muutama kesäisempi kappale..

Taas olisi hyppypostausta ja tällä kertaa edes ajoissa, nimittäin eilen me hypittiin. Taas tulee hyppypostausta vaikka välissä on tehty kaiken näköistä, ei vain ole kuvia.
Mutta eilen siis tosiaan mentiin esteitä ja saatiin ihan kiva kuva saldo.


Hypin metrin rataa koska nyt olisi tarkoituksena mennä 31.8 alue 90 lisäksi metri. Hyvin se metrin rata suju paitsi ratsastajan mokasta toi sarjan eka tippu, mutta ponilla kyllä ponnu riittää ihan hyvin siihen metriinkin. Myös tolle okserille pääsin välillä huonosti mukaan koska en saanut ponia ihan oikealle paikalle, sitten luulin että se kieltää mutta hyppäs kuitenkin, joten hiukan siinä sitten tuli itse lagailtua...
Pakko taas osasta blurrailla naama ihanien ilmeiden takia...Katso kenguru loikkaa... :D


VerkkahyppyjäJoku saattoi huomata että esteet on samat kuin viime postauksessa paitsi se pysty on muutettu trippeliksi, tämä johtuu siitä että noi on ollut viikon ajan jo tossa kentällä kun en ole jaksanut kerätä :D.

Trippeleitäkin pitkästä aikaa, toi oli yhtä levee kuin korkeekin.

Nyt ei muuten ole jalkakaan seikkaillut ihan samanlailla kun joskus aiemmin...kehitystä ilmassa? :)

6 kommenttia :

 1. Vau, ompa sulla hyvä istunta! Olisi kiva saada videota radoista ensi kerralla :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on upeita kuvia, saisinko tehdä bannerin? :) Ei ole aivan pakko laittaa sitä jos et pidä :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kuvia :) istuntasi on tosi hyvän näköinen, ihan kateeksi käy :D  http://laikunseikkailut.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista