sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Videopostausta pitkästä aikaa

Otsikkohan sen jo kertookin, eli videopostaus! Pitkästä aikaa kun Vilma oli meillä yötä niin saatiin aikaiseksi kuvata lauantaina kunnollinen videopostaus. Tai ainakin aika hyvä.

Pientä pahoittelua kyllä tulee tuosta videoiden tarkkuudesta. Jotenkin vaan tuo hieman sumuinen keli teki sen että video tarkensi tosi huonosti. Pahoittelen myös jos joku meidän tallitavoista "järkyttyy" mutta totean samaan lauseeseen että kenenkään ei tarvitse ottaa meistä mallia, ja me tehdään niikuin parhaaksi nähdään.

     

Itse video sitten muuten onnistuikin hyvin, mitä nyt YouTube sanoi sopimustaan irti muutamaan otteeseen, mutta silti melkein 8 minuuttia videota saatiin tänne asti, saako nyt olla itseensä tyytyväinen?  Äänet kannattaa kovalle laittaa, oma puheeni tuntuu välillä hukkuvan, mutta pistetään pitkän videopostaus tauon piikkiin.


Videolla taitaakin sitten kaikki muu oleellinen olla kerrottu. Tosiaan mitään kovin erikoisia treenejä
ei otettu, Allulla käytiin maastossa ja hiukan päästeltiinkin. Mariori taas pääsi koittamaan ensimmäistä kertaa eläessään gramaaneja. Ollaan nimittäin kouluvalmentajan kanssa puhuttu että täytyisi sillä niitä koittaa ja nyt tuli koitettua. Oli tosi kiva ratsastaa niillä kun se kulki oikein päin, varmasti käytetään jatkossakin. Lopuksi sitten Vilma kävi selässä.


Nämä kimblewickit ovat olleet kyllä aivan nappi kuolaimet meille maastoon. Ei tarvitse pelätä että "nyt se lähtee" koska näillä Allu pysyy hallinnassa kevyelläkin tuntumalla.Kuten jo ylempänä mainitsinkin, gramaanit toimivat Mariorilla hyvin, ja kuvakin sen mielestäni kertoo. Mukavasti se vaan ryhdistyy kun ohjaa vähän oikeaan suuntaan.


Ja loppuun vielä some asiaa. Mä olen nyt ihan kiitettävästi alkanut blogin instaa päivitellä, ja sitä teidän kannattaa seurata, jos kiinnostaa pysyä hyvin ajan tasalla. Monet asiat tulee sinne ennemmin kun tänne. Ja se instahan oli suomimies.ja.puolanpoika. Ja meillähän on myös nykyään FB-sivu jonka löydät nimellä Alicante & R.R. Mariori.


Ja te jotka olette seuranneet meidän instagramia, saatatte ehkä tietää että puhuin siellä jotain Amateur Tourista ja Hevosmessuista. Nyt vähän asiasta tarkemmin. Kyllä, me ollaan osallistuttu Hilton Amateur Tourille kategoriaan 3 eli 100cm. Toisin sanoen tällä kaudella me tähdätään maikkaan HIHS:ssä. Tähän liittyy myös nuo Hevosmessut ja Amateu Tourin bonusluokat, mutta en vielä kerro asiasta enempää, vinkkinä annan että kipasta löytyy kaikki tieto mitä tällä hetkellä aion jakaa...;)

Ensi viikolla sitten pukkaakin kiirettä kun ollaan Allun kanssa Piia Pantsun treeneissä tiistaina ja keskiviikkona sitten lauantaina koko porukka lähteekin Ypäjälle kisaamaan! Näistä sitten lisää ensiviikon postauksissa.

6 kommenttia :

 1. Kivaa vaihtelua tämmöinen videopostaus :)! Ja kysyisin, että läpiratsastaako joku hepat välillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ja Mariori on läpiratsastettu viimeksi kesällä, Allua ei ole meillä ollessaan läpi ratsastettu kun ollaan kuitenkin niin ahkerasti käyty valmennuksissa. Allu ei myöskään pidä vaihtuvista ratsastajista. :)

   Poista
  2. Okei! :) Ajattelin vaan siis kun tosi monella harrastebloggaajalla joku ammattilainen pitää hepat kunnossa, että miten teillä.

   Poista
  3. Kyllä varmasti monet läpiratsastuttavatkin hevosiaan, eikä siitä varmasti haittaakaan ole mutta tällä hetkellä me käydään todella usein valmennuksissa ja valmentautumisemme on tavoitteelista. Sekä minä että hevoset kehitytään näissä valmennuksissa ja näin ollen läpiratsastusta ei ole tällä hetkellä koettu tarpeelliseksi :)

   Poista
 2. Lisää vain videopostauksia jossa paljon muutakin kuin ratsastusta..niitä parasta seurailla....tekisitkö lähiaikoina videoita varusteiden esittelystä sekä huoneesiesittelystä....kiitoos:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kuvailla nyt kevään mittaan kun on valoakin paremmin :). Huoneen esittelyn voisin tehdä sitten kun olen saanut uudet tapetit seinille :D

   Poista