sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Maastoeste harkat ja uusi nimi

Aloitetaan lyhemmin selitettävästä asiasta, eli blogilla on uusi nimi ja ulkoasu. En vaan enää tykännyt tuosta Edellee ja silti nimestä joten uusi nimi on siis Bright Spots.Ja sitten maastoesteisiin. Eli tänään lähdettiin KT`lle maastoeste harjoituksiin jotka oli kentällä. Kokonaisuutena ihan hyvä, muutama kielto tuli hevosen laiskuuden ja ratsastajan nössöilyn takia, ja tuo videolla viimeisenä nähtävä laavueste olikin vaikein. Se oli alusta asi pojasta pelottava, ja paljon kieltoja sen pääseminen vaati, mutta lopulta se sitten päästiin yli ja ihan komealla ilma varalla. Tommonen laavu olisi helppo tehdä joten varmaan meille estekalustoon tulee sellainen ilmaantumaan kun jaksan väkerellä ;). Myös tuo kapean muuri sarjan eka kiellettiin muutama kerta koska jotenkin vaan unohdin ratsastaa kunnolla. Mutta leveä muuri, tynnyri, rengas ja risu este meni ihan ekoilla yli joka kerta.
Ja kyllähän tuo pollekin taisi näistä tykätä, joten ei varmaan tule jäämään viimeisiksi maastoesteiksi mitä me hyppäämme. Ja kotiinkin voisi tuollaisia tosiaan tehdä, siis jotain erikoisia virityksiä...Tuossa videolla tosiaan kaikki esteet kertaalleen lukuun ottamatta tavallista lämmittelypystyä ja leveää muuria. Ja siis tehtiin toki enemmänkin hyppyjä kun mitä tässä näkyy.
Kivaa siis oli mutta sade vähän ikävystytti, ja uudet mustat suojat ei tällä hetkellä ole enää todellakaan mustat, eikä uuden näköiset :D.

Ja loppuun vielä kisa suunnitelmia. Ollaan saatu nyt Sipsin kanssa tähtäimeen ekat aluekisat. 29.5. Mutta varmoja ei vielä olla, riippuu niin monesta asiasta mennäänkö vai eikö, mutta treenataan sen mukaisesti että mennään. Kuusi viikkoa kuitenkin aikaa nostaa kuntoa ja katsoo miltä näyttää, että ajasta ei ole pula. Ja luokkana olisi sitten 90cm, kyllä luit oikein menisin tuolla pullalla 90cm...
Syy tähän on se ettei sipsillä ole mittausta tehty joten ei ole tietoa onko se poni kokoinen, joten kasikymppiä en voi mennä. Mutta nähdään sitten mitä tuleman pitää.
Kommenttia saa ja pitääkin antaa, mutta asiallista! :)

2 kommenttia :