tiistai 31. tammikuuta 2017

Niin hyvin että hävettää

Nyt menee oikeesti aika kivasti. Tänään oltiin Allun kanssa Ypäjällä ja Maijalla. Ypäjältä mukaan tuli uusi satula, stubben roxane, ei täydellinen tämäkään, mutta paljon parempi kuin edellinen. Minulle siis, hevosen puolesta satulan vaihto ei vielä ollut ajankohtainen. Mutta nyt taas kelpaa kun satula on itsellekin parempi.


Tosiaan treeneissä myös oltiin. Puomeja ja kavaletteja. Torstaina sitten esteille. Mutta tämän päivän treeneihin pureudutaan nyt. Tehtiin siis ihan perus tehtävää ympyrällä. Mutta voi että kun siinä saikin rehkiä. Hyvää työskentelyä paikkojen hakemiseen. Hyvää työskentelyä suoristamiseen, pidätteisiin, apuihin ja kaikkeen. Hassua kuinka kahdesta kavaletista ja ympyrästä saa niinkin kattavan tehtävä paketin.


Ravityöskentelyjä mulla ei valitettavasti ole videolla. Mutta laukkaa on useampi minuutti tarjolla, ja jopa pari maneesissa otetuiksi ihan onnistunutta kuvaa. Kaikin puolin hyvä valkka, ja hevonen saatiin semmoiseksi millaiseksi sitä haettiinkin.


Nyt on kiva suunnata kisakauteen. Helmikuussa meillä on yhdet kisat, maaliskuussakin yhdet tai kahdet ja huhtikuussa kolmet. Kevyesti aloitetaan helmi-maaliskuun suhteen. Mutta eipä se kai huono ole, kesällä kisoja on kuitenkin tulossa useammat.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti