sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Torstai on treeniä täynnä

Ja niin on muuten huominen ja tiistaikin. Mennään nimittäin Mikko Mäentaustan valkkoihin, niistä kuitenkin sitten aikanaan. Nyt puhutaan tämän viikon torstain treeneistä, hyppytreeneistä.

Setti oli aika perus, lukuun ottamatta Allun jäätävää energiabuustia joka yllätti sekä mut että valmentajan. Jostain syystä tiistain kavaletti vääntö oli ihan unohtunut ja Allussa oli virtaa kun durasell pupussa.
Päivän tehtävät ei ollut mitään extra haastavia, mutta sarja-linja tuotti haastetta. Allu isoine egoineen oli ihan sitä mieltä että neljän askeleen linjan voi helposti vetää kolmella ja lähtee hyppyyn sitten vain vähän kauempaa. I belive i can fly...tai jotain sinne päin. No, näinhän se ei saisi tehdä, mutta minkäs voi kun toinen uskoo pystyvänsä ihmeisiin. Mutta ihan tosissaan, se on vaarallista ja niin se ei saa tehdä tai joku kerta ollaan päällään pystyssä. No, tämä saatiin onneksi hallintaan aika hyvin valkan aikana.

Muuten meni ihan ok, ei meidän paras treeni, juurikin tuon Allun yli innokkaan asennoitumisen takia, mutta ei tosiaankaan huonokaan. Videolla rata, ja loppuun uudestaan tultu sarja-linja.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti