keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ja niin he yksinään hyppivät

Tosiaan eilen piti olla valkka, mutta se erinäisistä syistä peruuntui. Hyppäämään oli kuitenkin päästävä sillä kisat ovat lauantaina tulossa. Näinpä päädyttiin ratkaisuun että mennään pitkästä aikaa yksinämme hyppäämään.

Hieman pelon sekaisin tuntein sitä sitten tiistaina rakennettiin rata ja ruvettiin hyppy puuhiin. Mua oikeesti jännitti että heittäytyykö se ihan possuksi, mutta A olikin loppuen lopuksi aika kiva. Pari kieltoa otettiin portti pystylle, kyllähän se portti varmaan syö pikkuhepan, varsinkin kun sen yli ei olla viikkokausiin hypitty. No siitä selvittiin. Loppuun otettiin myös vihreälle okserille pari stoppia, mutta ne johtui ihan hevosen väsymisestä. Laskettiin sitä sitten vähän ja yli päästiin.

Kauhea poninsyöjä portti

Otettiin kaksi rataa 100 ja 110cm korkeuksilla, joista 110cm videolla. Ihan kivasti nekin meni, pari puomia tuli ja ne johtui ihan vauhdista. Miten tää onneton kuski oppis että älä vedä vaan ota pidätteet kunnolla läpi jotta sitten pääsisi ratsastamaan esteelle rennolla kädellä. Vaikiaa vaikiaa. Muuten hyvä maku jäi suuhun. Pitää ilmeisesti vain hokea itselleen tuota pidätteet läpi, älkää juosko esteelle, älä jää vetämään. Juuri tuo kun Allulla ne kierrokset nousee niin itse jää herkästi passiivisesti vetämään, vaikka pitäisi ottaa pidätteet läpi ja sen jälkeen antaa rennompaa kättä. Tämän yritän muistaa kisoissa viikonlopun kisoissa. Pidätteitä, pidätteitä, pidäteitä. Ei vetoa. Virheet on tiedossa, vielä kun ne saisi korjattua niin pysyisi puomit paremmin kannattimillaan.


2 kommenttia :

  1. Mihin ootte menossa kisoihin ja mitä meinaatte hypätä?
    http://tuskantoivo.blogspot.fi

    VastaaPoista