lauantai 27. kesäkuuta 2015

Salo Horse Show

Noniin, videot tubessa ja kaikki kunnossa, ei muuta kun postausta kehiin. Torstai ammuna klo 5.00 lähdimme kohti saloa. Itse kilpailut alkoivat kahdeksalta. Ensimmäisenä oli vuorossa 80cm luokka joka oli avoin suomenhevosille.



Tässä luokassa saimme tulokseksi 4vp perusradalta joka riitti sijoitukseen 8/15. Alas tuli sarjan ensimmäinen, hevosen huolimattomuudesta johtuen, mutta sarjan toiselle saatiin hyvä skarppaus. Muuten rata sujui ilman epäröintiä, hyvin tasaisesti. Hevonen ei koheltanut tai koohonnut, vaan oli kokoajan kuulolla laukaten voimalla eteenpäin, ja kääntyen suurin piirtein ajatuksesta.

Kasikympin jälkeen oli vuorossa 90cm jossa oli likemmäs 60 lähtöä. Mariori tiputti tässä luokassa takasilla tuon 3. esteen. Varmaan videolta huomaa että se epäröi sille hieman, ja niin se epäröikin. Olen varma että tuokin este olisi mennyt puhtaasti ellei meitä edeltävä ratsukko olisi sille kieltänyt. Kun odoteltiin jo kentän puolella vuoroamme, rataa suorittava hevonen kielsi tuolle esteelle ja ratsastaja tippui. Mariori siis hieman katseli onko siinä esteessä jotain pelottavaa, ja tuli sen vaerran pohjaan että takaset tiputti. Mutta tältäkin radalta muut esteet hyvin, ja erityistyytyväinen olen tuohon sarjaan! Oltiin nopeimpia ei uusintaan päässeitä, eli tuloksissa heti uusintaan päässeiden jälkeen sija oli muistaakseni 34. 
Ratamestarihan näissä kisoissa oli saksalainen Eckart Heuer, ja ysikymppi oli ehdottomasti vaikei mitä ollaan menty, ja itseasiassa vasta 4. 90cm Mariorilla.

Kyllä toi vaan on nopea kaveri tuo Marsu, ja nyt kun on alkanut varmuuttakin tulemaan, niin todellakin uskon että tuolla hevosella on vielä paljon annettavaa.



Seuraavat kisat olisi sitten ensi vkloppuna ja sinne vain mariorilla, ja 8.7 olisi seurakisat joihin olen aatellut mennä sipsillä vetämään helpot luokat. Varmaan 70 ja 80cm, tärkeää olisi nyt että mä saisin luoton itseeni Sipsin kanssa kuntoon, siitä se homman rullaaminen tällä hetkellä oikeastaan on kiinni, eli siksi noin pienet luokat.
80cm

90cm

10 kommenttia :

  1. Upeita ja juuri oikeaan aikaan otettuja kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Hienosti meni! Tuossa 90cm luokassa Marsu kieltämättä epäröi esteellä, harmi, että puomi kolahti siinä kohdassa alas, kun teidän meno vaikutti muuten tosi hyvältä. :)
    http://riding-mylifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän se itseänikin harmitti, mutta eiköhän se siitä kun saadaan rutiinia lisää. :)

      Poista
  3. Minne meette seurakisoihin sillo 8.7.? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangasalle, mutta ei oo vielä varmaa mennäänkö (lue: jos on pouta, tehdään heinää) :D

      Poista
  4. Olipa hienot radat, vaikka pari puomia tulikin alas! Tosi hieno hevonen ja ratsastat kivasti :)

    Enni/www.hippuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Hyvä postaus ja tosi kivan näköinen suokki sulla! Hirmu sujuvan näköiset radat kuitenkin pudotuksista huolimatta, ratsastat hyvännäköisesti myöskin. :)

    - Elämän murusia -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukava kuulla että hevonen on alkanut näyttää kivalta jonkun ulkopuolisenkin silmään, työ tunteja tämän kanssa kuitenkin reilusti takana. :)

      Poista