torstai 25. kesäkuuta 2015

Koulutuuppailua

Hurraa! Pitkästä aikaa joku kuvaili meidän kouluvääntöäkin että saan blogiin välillä muutakin kun este -ja kisapostauksia. Nämä kuvat on siis eiliseltä, tänäänhän oltiin Mariorin kanssa Salo Horse Showssa ja sieltä postausta tulossa heti kun saan videot tubeen.


Suloinen(ko)?
Laukkoihin olin ihan suhko tyytyväinen, enemmän olisi takana saanut olla voimaa mutta sain ponin kuitenkin kasattua pitkästä laahauksesta tiiviiksi paketiksi.


Ravissa saatiin välillä oikeinkin mallikkaita pätkiä. Eiköhän tää koulupuolikin ala tästä pikkuhiljaa rullata paremmin.

Mariorin taas otin kisoja ennen vain kevyesti, ja se olikin todella kiva ratsastaa tiistain ratsutuksen jäljiltä. Sain myös paljon hyviä vinkkejä miten toimia sen kanssa jatkossa.
 

Vasen sujui oikeaa paremmin, mutta tällä meidän vaikeammalla, eli oikeallakin kierroksella se alkoi jo vähän hakea muotoa, eikä viipottanut pää pilvissä.


Ei oo tainnut ikinä ennen mulla kulkea näin kivasti...Enpä muuten ole tainnut blogissa vielä kertoa mitä mä teen syksyllä. Mullahan loppui peruskoulu tänä keväänä, ja yhteishaussa hain ykkös valintana Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitokseen opiskelemaan sisustusalalle. Pääsykokeet meni hyvin, ja sain paikan (joita ei kovin montaa jaettu). Eli sisustusartesaanin opinnot kutsuu syksyllä, ja kotoahan mun ei tarvitse pois muuttaa, joten blogi säilyy ennallaan. :)

Kommentti kommentista!

2 kommenttia :