sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Kisakauden 2014 suunnittelua

Noniin, aika valottaa blogin lukijoillekkin ensi kauden suunnitelmia. Aijemminhan olen jo inffonnut teitä siitä että alueluvat ja tarvittavat rokotukset aluekisoja varten on hommattu. Tämähän tottakai sitten luonnollisesti tarkoittaa että aluekisoihin on tarkoitus päästä satarttaamaan mahdollisimman ajoissa (kesäkuu, viim. heinäkuu). Hieman eri suunnitelmat tottakai noiden kahden hevosen välillä, mutta kummallakin nyt mahdollisimman pian yritetään päästä seuraradoille ottamaan startteja alle, jotta niihin aluekisoihin olisi ns. hyvä pohja.


                                                                 Sipsi:
Sipsillä olisi siis tarkoitus aloittaa saurakisoilla, sitten aluekisojen seuraluokat (koska niissä on alue radat) ja sitten ne aluekisat. Mittaus Sipsille on myös tilattava koska hän on luultavasti ponikokoinen joten päästäisiin poni luokkiin. Sitten Tarkoitus olisi myös seura ysikymppejä koittaa, nythän siis menty vaan kasikymppejä.


                                                               Mariori:

Mariorin ja mun suurin päämäärä ens kesälle on Loimihaan Loikat, suomenhevoskilpailu, myös Suomenhevosten kummajaisiin ollaan tähtäämässä. Mulle on vaan tullu ny semmonen ajatus että kun kerran suomenhevosen omistaa, niin kyllähän se pitää hyödyntää ja käydä suokki kisoissa kun kerran on mahdollisuus! Haluttaisiin päästä meneen 70-80 cm ratoja. Ja kehittyä jotta päästäisiin taas korkeammalle ensi vuonna. Saatetaan meitä alueradoillakin nähdä, kuka tietää miten edistytään.

Anteeksi vielä ettei ole tullut ratsastus postauksia, mutta ei ole ollut kuvaajaa. Hiihtoloma toivottavasti tuo tilanteeseen muutosta.

4 kommenttia :

  1. etkö ajo koulukisoja käydä mariorilla ? ratsastatko yksin joka päivä tein hepat :)? mikset käy enää kt'lla tein hepoilla :(?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulukisoja me käydään vaan kt:lla jos käydään, muualla ei. Periaatteessa joo, muutama vapaapäivä niillä on viikossa ja joskus käy kavereita ratsastamassa. Ja ei olla käyty kt:lla koska syksyllä äitiltä meni jalka poikki ja ei pystynyt muutamaan kuukauteen ajaan autoa, saati vetämään koppia. Nyt taas on ollut niin kauheat kelit (liukasta, yms.) ettei ole uskaltanut lähteä kopin kanssa minnekkään. Keväämmällä aletaan taas käymään. :)

      Poista
    2. tuutko yksin sipsillä? jee näkee teitäki taas ootte mun lemppari pari :)!!

      Poista
    3. Oii kiitos :). Mä rupeen käymään Sipsillä ja Mariori tulee myös mutta eri ratsastajalla.

      Poista