tiistai 25. helmikuuta 2014

Ehkä me taas...

...päästään kisoihin! Kyllä! Sunnuntaina olisi tarkoitus saada hepat kt:lle ja mennä kisoihin, pitkästä aikaa. Varma en kuitenkaan ole, sillä jos sattuu tulemaan ihan järkyttävät kaljamot niin sitten ei kyllä viitti lähteä riskillä heppoja sinne vetämään. Mutta toivotaan että pysyy plussalla ja ettei taivaalta tuu mitään räntää tai vastaavaa.
Nyt oon päättänyt ottaa hieman riskiä ja ilmoitin MOLEMMAT hepat 70-80cm luokkaan. Jaa'a mitähän tästäkin seuraa. Sipsi on vähän punkerossa kunnossa, tosin eilen kotona hypin, ja vaikka kunto ei parhaassa terässä olekaan niin heti kun neiti näkee esteen niin ilme kirkastuu ja löytyy just oikea paikka ja ilmavaralla yli. Eli ei se meille se rata varmaan mahdoton oo, jos vaan otan kevyesti verkassa. Ja viimevuonna mentiin kuitenkin kasikymppejä rutiinilla.
Mariori taas onkin asia erikseen..tästä en todellakaan ole varma, mutta tuntuu vaan silttä et tätä pitää koittaa. Ja jos ei muuta hyvää tässä ole niin ainakin nähdään että millanen tulee oleen ensikauden työ määrä. Ja Marsu on kuitenkin sellainen hevonen joka pystyy yllättämään ja kotona on menty 70 rataa. Ja sitä ei myöskään haittaa vaikka ei onnistuttaisi sille nimittäin ei koskaan ole jäänyt ihan penkin alle menneistä suorituksista mitään kammoa/haluttomuutta yrittää uudestaan, joten tätä mennään koittamaan, ja nähdään sitten mitä tulee.
Yritän saada kuvaajan mukaan, ja yritän myös saada viikolla ratsastuspostausta, varmaan torstaina saan kuvaajan, joten silloin siis.

Tuli sitten tuossa facen hevostarvike kirppiksellä bongattua pari ihan Sipsin näköstä hupaa ja ne täytyi sitten ottaa kun olivat sen verran lähellä että äiti suostu lähteen mun kans hakemaan. :)
Ja tässä vielä kuva viime keväältä, kyllä se poni varmaan yli niistä esteistä pääsee. Toi on nimittäin tasan 80 cm...:D

2 kommenttia :

  1. Vitsi. Ihanaa kun kisakausi alkaa... Upeet huovat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sen alkamista onkin jo keritty odottelemaan :D

      Poista