torstai 27. helmikuuta 2014

Soveltavaa hyppimistä

No nyt on kuvia! On kuvia minusta, hepoista ja minusta ja hepoista. Luultavasti viimeinen hyppy kerta ennen kisoja tuli hypättyä tänään. Tarkoitushan oli siis hypätä rataa, mutta kappas kenttä olikin sen verran jäässä etten siihen tohtinut kyllä hyppäämään mennä. Koulua siinä olisi voinut vääntää muttei esteitä. No sormihan siinä meinasi suuhun mennä kun mietin että missä sitä nyt hypätään? Tie? Eeei hyvä vaihtoehto. Pelto? Ei tarpeeksi tasainen...sitten mieleeni tuli pieni pläntti hevosten tarhan vieressä. Sellainen, jossa on joskus ollut perunamaa, joskus herne maa ja viime kesänä siinä oli apilaa joka syksyllä sitten niitettiin. Se oli siis tarpeeksi tasainen ja siinä ei ollut edes liukasta. Se on tosin aika kapea suora, joten olo pakko laittaa kaikki esteet peräkkäin.
Esteet laitoin Sipsille siten että oli ristikko, 3 laukkaa ja sitten sarja jonka eka oli ristikko ja vika okseri. Vaikka rataa ei päästy treenaamaan, niin uskon tästä olleen hyötyä, koska sarjat on mulle ja Sipsille niitä kompastuskiviä missä ne virhepisteetkin yleensä tulevat.
Mariorilla menin vaan yhtä estettä koska tuo tila oli hiukan pieni sillä hypätä, mutta parempi yhtä kun ei yhtäkään.

Nyt sitten niitä kuvia, ne saavat kertoa. Tosin ensin video :D.


Sipsi tosiaan veti pikku ilopukin tuossa välissä. :D

Ponilla oli joku kauhee tarve laittaa kokoajan päätä mun kainaloon. :3


Huomenna onkin sitten valmennus kotona, mutta siitä ei tule postausta koska ei ole kuvaajaa, lauantaina sitten tehdään jotain rentoa ja mukavaa ennen kisoja. Yritän postata jotain lauantaina, mutta sunnuntaina sitten viimeistään. :) Heippa!

2 kommenttia :