sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Onnistunut kisakauden aloitus

Tänään tuli aloitettua kisakausi hyvin mukavasti! Sijoittunut en, mutta Spsillä puhdas perus ja uusinta rata ja mariorilla 4vp perusradalta, mutta se oli ihan oma virhe. En oikeesti jaksa kirjoittaa nyt paljoo koska oon ihan rätti poikki...joka  ei sinänsä oo yllätys kun on kaks päivää jännittäny. Mutta videolla näätte radat ja niistä saa aikahyvin sen kuvan miten meni.
Sipsin rataan oon tosi tyytyväinen ja marioriin myös, vaikka tuo omasta virheestä johtunut pudotus hiukan harmittaakin. Mutta ottaen huomioon että tuo oli mariorin eka kasikymppi (ja että pojalla oli hippusen paljon energiaa ja vauhtia) niin meni todella hyvin! Ja nyt aletaankin mennä sillä sitten kaikkee kuuden ja kasikympin väliltä. Eivätkä nuo kesän haaveissa olevat suokki kisatkaan enää tunnu niin kaukaisilta haaveilta.
Nyt sitten video, johon en jaksanut mitään musiikkia laittaa, joten kestäkää tuo taustamöly! :D



Ja, kerrankin on kisa kuvia! Tosin "vaan" mariorista, mutta kuitenkin! Näistä kuvista suur kiitos Matildalle! Mun omalla kameralla kun ei maneesissa näin hyviä kuvia saisi.

Sarjan ykkönen.

Sarjan kakkonen. (tiedän että roikun hieman suussa, mutta jouduin jarruttaan niin paljon tosa välissä että ees sovittiin koko väliin)

Ja tässä mun ehdoton suosikki kuva! Mariorikin kun joku parempikin kisaratsu ja omakin kevennys siedettävän näköinen.

5 kommenttia :

  1. Oi vitsi. Hihkun täällä riemusta kun meni noin hyvin ja oli hauska katsoa. Superonnet ootte huipputiimi!!! Tää haluu jo kisoihin täällä ruudun takana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa piristävä kommentti! :) Ja onnea teillekin tähän kisakauteen! :)

      Poista
  2. roikut joka kuvassa ihan koko ajan suussa... Kannattaa myödätä mielummin ihan löysänä kun jäädä suuhun kiinni, sen takia tuokin heppa saattoi tiputtaa? Eikä se ole mikään selitys "se tuli niin kovasti ni askeleet ei ois mahtunu" ym. Koska aina siinä esteellä voi myödätä! kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi mitähän tähänkin vastaisi. En ole väittänyt että olisin täydellinen ratsastaja, mutta sinuna en tulisi anona huutelemaan. Marsu ei ole lainkaan oireillut tai mitään mun ratsastuksen takia, ja tuolla tiputuksella jos tarkkaan katsoo huomaa, että etujalat menee kyllä ilmavaralla mutta takajalat tiputtaa, eli periaatteessa hieman huolimattomuus virhekin. Sitä paitsi et sinä voikuvasta tietää kuinka suuri se paine sinne suuhun oikeasti oli. Ja edelleen mun ratsastuksen korjaamisesta huolehtii ratsastuksen opettaja ja valmentaja! Montako kertaa tämä pitää vielä toistaa? :)

      Poista
    2. Ja pakko vielä lisätä, ei niiden ohjien kuulu roikkua löysinäkään.

      Poista