lauantai 8. maaliskuuta 2014

13-kertaa kovempi ku kukaan


Tossa ylhäällä vois sanoo olevan viimeviikon soitetuimmat kappaleet, mut mä sanosin niiden olevan viimeviikon tunteiden kuvaajia. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, huonojen säiden ja kokeiden takia en oo ees ratsastanut, ja tänäänkin taitaa jäädä ton hirveen tuulen/myrskyn takia. Mutta voisin tehdä nyt jonkunlaisen viikkokatsauksen. Ja ennen postauksen varsinaista alkua: Pliis kommenttia kehiin! Ois kiva tietää luetaanko tätä blogia juuri ollenkaan? On teissä niitä ahkerampiakin kommentoijia mut ois kiva kuulla millasia postauksia kaipaisitte.

Maanantaina ei tapahtunut erikoisempia. Palasin kouluun hiihtolomalta ja se hiuakn pisti ärsyttään muttei niin pahasti kun aattelin. Maanantaina luin myös tiistain kokeisiin. Toi kuva on kyllä viime lauantailta eikä maanantailta  jolloin käytiin hööksissä. Ostoksista en oo jaksanu tehdä postausta enkä teekkään.


Tiistaina oli sit kokeet eikä oikeestaan mitään muuta mainitsemisen arvosta.

Viime talvelta kuten lumen määrästä saattaa huomata.
Keskiviikkona Virpi kävi meillä mutta ei ratsittu kun tuli niin äkkiä pimeää ja kenttä oli huonossa kunnossa. Mutta ruokaa sitten laitettiin. Tällasina "master chef" tyttöinä tietysti spagettia. :D


Torstai oli aika sellanen turhuus päivä joten hypätään sen yli.
Elkkäs eilen sitten, tuli käytyä kysymässä tet-paikka päiväkodista. En oikein pidä pikkulapsista, tai kun ei ole pikku sisaruksia niin en oikeen oo lapsi ihmisiä, mutta todennäköisesti mieli muuttuu sen neljän päivän aikana. :) Eilen hain myös postista paketin joka sisälsi satulasaippuan ja kaksi riimua. Myös omaan postilaatikkoon oli tullu paketti jonka sisällön näette alla.


Elikkä siis farkkulappuhaalari, olipas oikee sanahirviö, ja alla tottsakai iki-ihana gasellit-paita <3.
Illemmalla sitten menin mun kaverille Saritalle yöksi ja sieltä palauduin tossa pari tuntia sitten.

Tällanen postaus tällä kertaa, huomenna mahdollisesti jonkin näköistä lifestyle postausta, mutta vaan ehkä. :)

2 kommenttia :

  1. Siistiä kun postasit taas :)! Postaisit vaan useemmin ja sit tosi paljon kuvii vaikkapa päivittäin ihan päivästäs napsit kaikkii kuvii ja sit tekstiäki vaa reippaasti mut ratsastuksest ei tarvii nii hirviästi kertoo esim et tein 8ja puol volttii yms! mut mahti blogi omasta päivästä päivittäi ni tosi cool!!

    VastaaPoista