tiistai 16. kesäkuuta 2015

Sh Kummajaiset 2015

Tänä vuonna jälleen Sh kummajisissa, tosin viimevuotista paljon paremmalla menestyksellä.

Me Mariorin kanssa otettiin osaa tuohon sunnuntain estepäivään ja mentiin 2-tason 80cm ja 90cm luokat, varsin mahtavalla menestyksellä. Kasikympistä napattiin nimittäin 5.sija ja ysikympistä toinen sija!

 


Video ei mitään parhaan laatuista nyt ole, sillä koko kisan ajan satoi vettä ja ilma oli todella harmaa, yritän katsella jos tulisi kuvia jonnekin päin nettiä näistä kilpailuista.

Meidän kisapäivä alkoi 80cm luokalla. Verryttely meni todella hyvin, Mariori kääntyili todella notkeasti, ja laukat nousivat helpolla. Otin muutaman hypyn okserille, sitten pystylle ja vielä hieman ennen radan alkua yhden hypyn pystylle.Verkkahypyt jäi mieluummin kauas, mutta suuntautuivat hyvin ylöspäin joten en ruvennut väkisin yrittämään lähemmäs estettä. Mariorille kaukaa hyppääminen on parempi vaihtoehto kun läheltä.

Radalle menin ilman sen erikoisempia odotuksia, ratsastan vaan joka esteelle ja pidän homman mukavana hevoselle, sen takiahan tonne mentiin, mariorin mielen virkistykseksi. Radalla ei ollut mitään erityisen vaikeaa estettä, sarja ehkä meille vaikeimpana, mutta sekin sujui hyvin (eläköön kolmoissarjojen harjoittelu). Uusinnassa ratsastinkin sitten jo vähän aikaa ja sijoitukseksi tuli 5/25.


Ysikymppiin otin vain muutaman verkka hypyn koska Marsulla oli jo rata alla. Lähdin ysikympissä kymmenentenä, ja meitä ennen oli tullut vain yksi 0-0 tulos. Täähän oli meille vasta kolmas 90cm ja alue ysikympeistä toinen. Menin ilman mitään odotuksia radalle, ja en tosiaan uskonut edes uusintaan pääsyyn, mutta niin vaan päästiin. Uusinnan päätin ottaa varmanpäälle, joten aika ei ollut mikään huippu mutta Mariorin kanssa tärkeämpää oli se että tuli 0-0 kun että aika olisi ollut hyvä ja esteet putoilleet. Varman päälle kannattikin mennä sillä voittajan ja meidän lisäksi ei tupla nollia muille tästä luokasta tullutkaan. Tuloksena 2/17 ja vaikeahan sitä oli uskoa että me Mariorin kanssa sijoituttiin 2-tason ysikympissä, mutta totta se on.


Huiput kisat takana, ja tästä saa taas rutkasti uskoa ja energiaa ajatellen seuraavia kisoja ja syksyllä edessä olevia Loimihaan Loikkia ja Sh Kuninkaallisia. On se vaan kiva omistaa suokki kun näitä ihan omia kisoja löytyy niin läheltä meitä!

6 kommenttia :