keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Salon kilpailutTosiaan, vaikka loma onkin niin kiirettä pitää, joten nyt aika tiivistetty paketti noista salon kisoista joissa sunnuntaina oltiin.

Ensinnäkin oli tosi hirveä ilma, tuuli huiteli myrsky lukemissa ja ihan joka luokassa tuli todella vähän puhtaita ja hylkyjä tuli paljon. Ekaksi menin molemmilla 90cm.
Marsulla saatiin perusradalta 12vp tiputuksista, mutta olin tyytyväinen sillä poika keskittyi nyt hyvin esteiden välillä, ja tulos oli kokonaisuuteen nähden ihan hyväkin.
Sipsillä sijoituttiin jälleen, oltiin kuudensia ja itse asiassa täysin puhtaita uusintojakin tuli vain 6 (lähtöjä luokassa päälle 30). Otin aika rauhallisesti ja pitkillä teillä Sipsin kanssa ja se kannatti.

Sipsillä olin ilmoittautunut myös metriin, mutta sieltä tuli hylky. Poni oli kyllä hyvässä vireessä, ja 3 ekaa estettä meni todella hienosti! Neloselle tuli huono paikka, kävi huono tuuri ja puomi lähti jalkojen mukaan. Eli ei siis vaan normaalisti tippunut, vaan jäi jalkoihin. Mentiin melkein nurin. Se hirveä tuuli varmaan myös edesauttoi puomin jäämistä jalkoihin. Yritettiin sitten seuraavaakin estettä, mutta kumpikin oli vielä sen verran lukossa että siihen tuli kielto. Jos tuo puomi olisi tippunut sillain normaalisti, niin poni olisi varmasti jatkanut radan loppuun, mutta nyt vaan kävi huono tuuri. Metrejä jatketaan taas myöhemmin kesällä.

Seuraavat kisat olisi ensiviikon keskiviikkona, ihan seurakisat vaan kun ei aluekisoja nyt oikein sopivasti ole. Suomenhevosten kummajaiset on myös ensiviikolla ja siellä sitten varmaan menen 80cm ja 90cm. Salo horseshown aluekilpailu päivään 25.6 ollaan myös näillä näkymin menossa, siellä on 80cm suokki luokka ja Sipsille 90cm.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti