maanantai 6. heinäkuuta 2015

Estetreenit ja kisat

Oli niin kiire viimeviikko ettei blogiin ehtinytkään keskittyä. Nyt taas blogin ääreen ehtiessäni onkin paljon postattavaa.

Alotetaan vaikka perjantain estetreeneistä, sain Vilman kuvaamaan Sipsin osuuden joten niitä kuvia pienine selityksineen tähän.Mun poni lentää :D

Sipsillä tuntui taas pitkästä aikaa varmalta hypätä, huomasin että olen itse saanut taas varmuutta sen kanssa. Ja se tottakai on hyvä juttu, päästään taas ysikymppejäkin menemään pikkuhiljaa.Perjantaina oli niin kuuma että kasteltiin treenien jälkeen koko hevonen. Lopuksi päätin ottaa Sipsistä parit rakenne kuvat. Poni on nykyään ihan sportissa kunnossa. :)
 


Sunnuntaina eli eilen olikin sitten alue kilpailut Koski Tl:ssä. Sipsillä menin seura 80cm ja Mariorilla kaksi 90cm luokkaa. Videoita ei ole kun en saanut kaveria kuvaamaan ja äiti ei osaa videoida, mutta muutamat tosi kivat kuvat tuli.
Sisillä ei voi sanoa muuta kun että meni täysin nappiin. Puhdas rata ja sija 4/15 koska uskalsin uusinnassa itsekkin laittaa ison vaihteen silmään. Ja mikä tärkeintä, minulle tuli itseluottamusta oikein roima annos! :) Ihanaa kun alkaa se vanha kunnon yhteistyö löytyä.


Mariorilla oli ensimmäisenä vuorossa Suokeille avoin 90cm johon en oikein ollut tyytyväinen, 8vp perusradalta. Ja taas sarjalta tuli virhettä. Ratsastin itse melko tönkösti ja hevosessakaan ei olut kehumista. Pari ihan hyvää pätkää, mutta en ollut tyytyväinen varsinkaan omaan ratsastukseeni. Tosin kokonaisuuteen nähden tää luokka meni hyvin, kun ei tullut edes yhtäkään puhdasta uusintaa ja uusintaankin pääsi vain 2 ratsukkoa. Lopullinen sijoitus oli 8/15 ja jos virhepisteitä olisi ollut vain 4 olisimnme ollut kolmansia..

 


Kaikille avoimessa ysikympissä meille tuli mun mokasta 4vp. Jäin 3.esteellä hypystä jälkeen ja takajalat pudotti. Mutta tää rata oli sujuva, niin hevoselta kuin multakin. Ja sarjalle tuli tosi upee skarppi Mariorin osalta, oltiin nopeimpia ei uusintaan päässeitä, ja siis ekoina heti uusintaan päässeiden jälkeen, tuloksella 18/28. Rutiinia, rutiinia, rutiinia niin kyllä rupeaa sujumaan, Mariori on niin nopea hevonen, että välillä sen perusradan ajat on parempia kun monen uusinnan ajat, ja kun vaan saadaan nuo huolimattomuudesta alas tulevat puomit pois, niin siinä on oikea kisa tykki! :)

Ja ylipäätään, vuosi sitten tähän aikaan se oli saikulla ja kasikympeissä ei päästy edes uusintoihin, ja alue tasosta ei edes haaveiltu. Mutta mites kävikään, me hypätään nyt ysikymppejä, ilman että mun täytyy miettiä mitä muut ajattelee meidän menosta, sillä tiedän että mulla on kyvykäs hevonen alla, jossa muutkin näkee nykyään potentiaalin siemenen! :)1 kommentti :

  1. Paljon onnee 4.sijasta! Näytti hyvältä. Muutenkin kiva postaus. :)

    VastaaPoista