perjantai 24. helmikuuta 2017

Ratatreenit

Kyllä me tehdään muutakin kun hypätään, yleensä vain kuvaaja on saatavilla lähinnä estetreeneihin. Joten, siksi taas estepostaus. Mutta tätäkin postausta on ilo kirjoitella sillä hevoseni oli aivan eilen super. Mentiin siis ratatreenit, sillä sunnuntaina meillä on oman seuran 2-tason kilpailut. Näissä menemme tutut ja turvalliset 100 & 110cm.

Ratatreenit aloitettiin ravi verkalla jossa A oli jo todella hyvä. Kun alettiin ottaa lämmittely hyppyjä niin Maijakin hämmästeli että miten rauhallinen Allu onkaan. Se ei juossut esteille eikä kerännyt ylimääräisiä kierroksia. Se ei siis missään nimessä ollut laiska, vaan juuri oikeanlainen. Sellainen kuin se on ollut treeneissä ennen vain pätkiä. Nyt se oli sellainen lähes koko treenit.

No, otettiin rata jhon sisältyi 13 estettä. Ja kappas vaan ja huppista hei, koko rata, ilman yhtäkään pudotettua puomia. Mitä ihmettä?! Mutta näin me vaan hypättiin rata, ilman pienintäkään holtitonta kaahailua tai ryntäilyä. Täydellisessä harmoniassa koko rata. Aina ensimmäiseltä viimeiselle esteelle. Maija totesi että tää oli varmaan meidän paras kerta ikinä. Ja täytyy sanoa että tästä on todella kiva lähteä kisoihin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti