perjantai 22. huhtikuuta 2016

Ypäjä Spring Show (Video!)

Ensinnäkin, pahoittelut että tämä postauksen teko on venynyt ja venynyt. Mulla on tällä hetkellä työssäoppimisjakso menossa ja aika on kortilla, muta nyt pikaisesti kertaan tuon viime viikonlopun tapahtumat teillekin.

Eli luokkina oli lauantaina Allulla 100 ja 110cm ja Mariorilla 100cm, sunnuntaina käytiin vielä hyppäämässä Allun kanssa 105cm.

Videot löytyy tällä kertaa vain 100 ja 110cm luokista koska mulla on vanha kone videoiden tekemiseen käytössä ja se on aika hidas, joten tappelin sen kanssa sen verran vain että kaksi parasta rataa saan tänne.

Allun metri oli nuorten hevosten luokka ja se meni hyvin. Virhepisteitä kertyi neljä, ihan siitä omasta virheestä että hevonen pääsee liian pitkäksi. Puomi tuli siis perusradalta alas. Puhdas metri ei kuitenkaan ollut kaukana ja uskon että se on lähiaikoina tulossa. Metrit alkaa mennä jo aika rutiinilla.

Sitten se 110cm, mun eka kymppi. Tämä oli nuorten 4-tason luokka. Virhepisteitä kertyi 12, mutta vaikka se kuulostaa paljolta, olen super tyytyväinen. Este väli 1-2 meni super hyvin. Kolmoselle pääsi taas valahtaamaan multa liian pitkäksi, neloselle joka viimeksikin tippui lähdin liikaa kikkailemaan. Viisi ja kuusi hyvin, seiska hyvin, sarjala yksi puomi alas, mutta muuten oikein sujuva sarja, ja viimeinen este perus hyvin. Itselleen täytyy tässä kohtaa olla armollinen kun kyse oli kuitenkin mun ekasta 110cm luokasta. Mua jännitti paljon, ja se näkyi jonnin verran ratsastuksessa. Luokka oli kuitenkin sopiva ja jatkossakin tullaan kisoissa se 110cm starttaamaan. Uskon että seuraava kymppi tulee menemään oman ratsastuksen osilta paremmin kun sen korkeuden on nyt kerran päässyt menemään, ja toteamaan että kyllä se hevonen niistä yli pääsee, pitää vaan itsekin muistaa tehdä siellä selässä jotain niin puomitkin pysyy kannattimilla.



No, sitten nämä luokat joista ei ole tähän hätään videoa. Eli, Mariorin 3-tason 100cm. Hohhoh, mitä sitä sanoisi, poika teki elämänsä parasta rataa kunnes kielsi ulos viimeiseltä esteeltä. Jooh, jotain niin pelottavaa siinä viimeisessä esteessä oli ettei siitä voinut mennä yli. Suokit...huumoria ne välillä vaatii että pää kestää touhuta moisten pöhveleiden kanssa.

Ja sitten Allun 105cm joka mentiin sunnuntaina. Siitä saatiin 12vp enkä ole tyytyväinen omaan ratsastukseen. Allu oli eilisestä väsynyt ja sitä olisi pitänyt auttaa enemmän mutta sen sijaan jätin sen aivan liian usein yksin. No, ollaan sen verran armollisia että todetaan hevosen ja kuskin molempien olleen vähän väsähtäneitä. Ensin maanantai ja tiistai valkkoja, ja sitten kaksi luokkaa lauantaina sekä lisäksi mulle kakasi klo 04.00 herätystä peräkkäin. Kyllähän siinä itse kullekin tulee pieni väsymys päälle.

Kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen. Allun kanssa menee tällä hetkellä tosi hyvin, Mariorin kanssa perus ongelma on etten ehdi ratsastaa sitä tarpeeksi paljon. Noh, tilanne helpottanee kun kesäloma koittaa ja aikaa on enemmän. Seuraavissa kisoissa jatketaan Allun kanssa 100 ja 110 cm luokilla ja Mariorilla menen ehkä pelkän 90cm, tai sitten 90 ja 100cm, näkee nyt miten treenit tässä sujuvat.

2 kommenttia :

  1. Vitsi että Allusta on tullut hieno :) ja hyvin toi teidän eka kymppi meni, omaan silmään näytti että paikat osu paremmin kun metrissä, jos nyt nelosta ja vitosta ei lasketa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan tyytyväinen olin itsekin ja tästä on hyvä jatkaa. Kiitos kommentista! :)

      Poista