lauantai 2. huhtikuuta 2016

Hevosmessut: Shoppailijana

Kirjoitan nyt "äkkiä" alta pois tämän lauantain messupäivästä kertovan postauksen. Tänään olin siis paikalla blogistina ja huomenna menen messuille kilpailijana. ässä postauksessa vähän yleis höpinää messuista sekä ostosteni esittely!


Tällainen uusi tuoli pisti silmään. Tosi kätevän oloinen ja tuli itsekkin istahdettua, tai no, eihän tolla niinkun istuta. Tosi jännä. Kanattaa käydä testaamassa jos on huomenna messuilla!
Paikalla oli myös Ahdin tilan keppihevossirkus. Tämä oli aivan ihanan näköinen koju. Menen myös työssäoppimaan kyseisen yrityksen kivijalkapuotiin.Ja tuolla sitä pitäisi sitten itsekin kisailla. Huomenna nimittäin. toivotaan että Allulla on hyvä päivä, ja mulla tottakai myös.

Sitten ostoksiin. Kuten kuvasta näkyy, mukaan tarttui uusi CO:n kypärä. Uuden VG1 standartin takia kypärä olisi joka tapauksessa pitänyt vaihtaa ensivuonna. Messuilla kypärät olivat kuitenkin hyvissä tarjouksissa, joten mksen tekisi vaihtoa jon nyt?Myös equilinen huovat oli hyvissä tarjouksissa joten sellainen oli kisahuovaksi saatava. Paikalla oli myös brodeeraus palvelu joten otin huovan Allun nimellä varustettuna. Nuo kultaiset kantit sopii myös mainiosti meidän freejumppeihin. Huppu löytyi samoissa sävyissä, mutta horzelta.udet kengät ja saappaanvarret ovat olleet ostslistalla jo pitemmän aikaa. Nyt olikin B//Vertigon kenkiä reilussa aleessa ja ne tuli sitten mukaan. Myös ne oikeesti hyvät saappaanvarret löytyi, niitä onkin saanut tähän pitkään ja kapeaan pohkeseen etsiä!


Sitten vielä: Allulle 5-piste martingaali, Dyonin ohjat, lampaankarva bootsit ja Mariorille uusi kilpailunumero.


Myös ratsastushousuvarasto kaipasi täyttöa ja horzen valikoimista löytyi nämä mokka kokopaikoilla varstetut housut, näissä on myös polvigripit. Kesä hanskatkin löytyi, eli roeckelin hanskoilla mennän, ne kun on toimiviksi todettu!
 Muistutuksena vielä että meidät voi tosiaankin huomenna nähdä messuilla kisaamassa ja luokka alkaa klo. 17.00!

2 kommenttia :

  1. Kiva postaus sekä kivat ostokset! :) harmi vaan ettei ehditty kattoo sun rataa kun lähdettiin jo 16.00 :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No, rata saatiin onneks videolle niin sen voi täältä blogista kurkkia :D

      Poista