keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Huhtikuun Piian treenitMaanantaina ja tiistaina oltiin jälleen Piian valmennuksissa. Maanantailta on viimeisestä radasta video ja tiistaina kun oltiinkin ulkona otettiin kuvia. Kirjoitan nyt lyhyesti näistä valmennuksista sillä koulun näyttötyö painaa päälle ja se on nyt ykkös prioriteettina joten blogilta on vähän nipistettävä.


Noh, maanantaina meni ihan hyvin, ja tuo vika rata yhtä kaadettua estettä lukuunottamatta meni hyvin. Sarjalle jouduin kerran tulemaan ympyrän kautta etten ajanut ihmisten päältä. Piialta sain kommenttina mm. että pitää malttaa vielä paremmin odottaa ettei lähde hevosta ennen hyppyyn.
Tiistaina treenit olivatkin hyvässä säässä ulkona ja pääsiin kunnolla ulkona hyppäämisen makuun.


Allussa oli toisena päivänä havaittavissa väsymystä ja itsessäni myös, joten ihan niin skarppeja ei kumpikaan oltu kuin edellis päivänä. Puomeja tuli alas jonkun verran ja kieltoja tuli herkästi jos itse ei auttanut hevosta tarpeeksi. Mutta hyviä ja skarppeja hyppyjä tuli myös paljon.
Rata oli melko vaikea ja sisälsi paljon käännöksiä. Meidän eka rata menikin aika plörinäksi. Siksi etten muistanut rataa, ja siksi että kun muistin niin muut eivät muistaneet joten joutui tekemään ympyrää ettei mennyt toisia päin.

Toinen rata menikin sitten paremmin, ja pääsin ratsastamaan tiet kunnolla.

Piia kehio että Allu on alkanut saada lihasta. Puhuttiin myös siitä että mun täytyy tosiaan sitä omaa hyppyyn lähtöä treenata. Mutta treeniä, treeniä niin kyllä se sujumaan alkaa. Mun pitää saada hevonen ylämäkeen mutta rauhoittua itse ennen estettä ja antaa hevoselle rauha hypätä ja lähteä hyppyyn mukaan kun hypyn aika on, mutta kuitenkin pitää ohjat kädessä ja pohkeet kiinni eikä heittää kaikkea esteen väleillä tehtyä työtä pois.Hyvin kuitenkin meni, ja kisoihin mennään viikonloppuna. Startataan ypäjällä la-su 100, 110 ja 105cm jotka Piiastakin ovat meille sopivat luokat. Jännää sinänsä mennä meidän eka kansallinen ja samalla eka 110cm luokka. Mutta eiköhän se hyvin mene kun mietin oikeasti mitä teen ja muistelen alkuviikosta saatuja ohjeita.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti