sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Vuoden eka kouluvalkka

Huh. Pitkästä aikaa päästiin kouluvalkkaan ja tarvetta tosiaankin oli. Saatte valkasta koostevideon ja kuvia, sillä sain kuvaajan meille mukaan. Kuvien ohessa vähän tarkennuksia siitä mitä tehtiin.
     


Allun kanssa keskityttiin paljolti gramaanien käyttöön ja siihen että minä oppisin käyttämään niitä oikein. Kun homma alkoi sujua, alkoi myös Allu käyttää itseään hyvin. Anne sanoikin että gramaanien käyttö on Allulla hyvä, se venyttää sen lihaksia, ja samalla venyvät lihakset vahvistuvat.  Näin Allu myös oppii kulkemaan oikeinpäin.


Muutoin tehtiin aika paljon ympyrätyöskentelyä sekä alettiin harjoitella laikanvaihtoja. Allu ne periaatteessa osaakin, mutta omat avut kaipaa vielä selvyyttä, oikealla tiellä kuitenkin ollaan. Keskityttiin siihen että Allu taipuu hyvin ja antaa niskastaan periksi.


Palautteena Allusta sain, että paljon taivutteluja ja perusjuttuja. Gramaaneilla mennään vähintään kerran viikossa. Mutta valmentajan mukaan Allusta tulee vielä tosi hieno. ja positiivista oli että kun Annen johdolla kouluvalmentautuminen aloitettiin syyskuussa, saatiin joka kerta palautetta eteenpäinpyrkimyksen puuttumisesta. Nyt Allun kunto on selkeästi kasvanut, ja välillä eteenpäinpyrkimystä oli jopa turhan paljon.


Mariorilla tehtiin pitkälti samoja juttuja ja alettiin jo vähän hakea myös ideaa vaihtoihin. Aika mahti fiilis tuli kun tunnin jälkeen Anne sanoi että Marsusta on ihan mahdollista saada aluetason kouluhevonen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti