keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Eilinen valmennus

 


Videolla on musiikki, vaikka itse henkilökohtaisesti tykkään jättää valmentajan puheet teille lukijoille kuulumaan mutta eilen oli sen verran vilskettä maneesissa/kuvaajan lähellä ettei ne oikein kameralle asti kuuluneet.

Mariorin kanssa treenailtiin käännöksiä, jotka oli sille aika haastavan tasoisiakin, mutta hienosti se painoi menemän, ja pysyi ihan hyvin avuillakin. Lopuksi kuin keskimmäinen pinkki este oli vähän korkeampi ja Marsu hyppäsi sen ihan tosta noin vaan epäröimättä, Maija sanoi että sitä ei näytä paljon esteiden nousu huimaavan. Mutta ehkä Marsu ajattelee että jos ei yli päästä niin läpi pääsee aina, vaikkei se läpi mistään eilen rymistänytkään.

Mariorin vikan radan hyppy
 Allun kanssa ei sitten hypätty niin paljoa vaan mentiin kavaletti harjoittelua jotta saatiin sitä paremmin kuulolle. Lopuksi kuitenkin otettiin myös vähän hyppyjä ikään kuin palkkioksi, ja saatiin heppa tyytyväiseksi kun se sai mennä yhden kerran tuon pinkin okserin metrisenä. Tosin sen jälkeiseen kavalettiin ei sitten enää maltettukaan keskittyä, mutta eihän pikku heppa into piukeena semmosia ehdi katsoa. :D

Allun vikan radan hyppy. Ilmavarat :D
Kuitenkin, hyvät treenit jälleen, vaikka olikin aika extremeä kuskata heppoja maneesille -20 asteessa. Nyt kuitenkin pariksi päiväksi on luvattu niin kylmää että koti treenit jää varmaan aika suppeiksi joten hyvä vaan päästä niin usein maneesille kun mahdollista. Tästä päästäänkin kysymykseen:
 
"Pakkaspäivätvapaat" haluaisitteko jotain erikoispostauksia, kun mulla olisi niihin nyt aikaa? Esim videota? Kommenttia kehiin! :)
 

2 kommenttia :

  1. Viimeinen kuva sai pienen hymyn naamalle.. :D Onneksi ei juuri nyt tarvitse matkustella, kun toinen on kantavana ja toinen sairaslomalla.. :D -Siiri, Siirin blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha...ja tuossa oli vain toisen loimikasa, mutta ei parane valittaa kun maneesiin pääsee!:D

      Poista