keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Piia Pantsun valmennus 11.1.

Maanantaina olimme Allun kanssa Piia Pantsun valmennuksessa. Valmennus keskittyi aika paljolti kouluratsastukseen sekä puomi ja kavaletti tehtäviin. Lopuksi myös hyppäsimme hieman. Piian valmennukset siis olisivat olleet kaksi päiväiset mutta itse en kahtena päivänä mennyt koska tämä oli eka Piian valmennus minulle. En siis heti halunnut varata kahta valkkaa kun en voinut olla varma sopiiko valmentaja minulle. Mutta voin todeta että todellakin sopi, ja ensi kerralla menen kahtena päivänä. Ekana päivänä on siis tarkoitus jumppailla hevoset valmiiksi seuraavan päivän varsinaiseen hyppäämiseen.


Mitä me sitten tehtiin. No, me taivutltiin, väisteltiin, mentiin monenlaisia puomi ja kavaletti tehtäviä. Vaikka ja mitä. Niin paljon kaikenlaista tehtävää ja informaatiota että se on vaikea kirjoittaa ulos. Meillä siis oli korvanappi korvassa ja kuultiin sen kautta koko ajan ohjeita. Tosi kätevää, mitkään ohjeet ei vahingossakaan pääse menemään ohi. Videon katsomalla saa aika hyvän käsityksen.

Ilmaa esteen välissä?

Hyvin meni joka tapauksessa. Allu oli hyvä ja parani koko ajan kun tehtiin. Tehtävät olivat mielenkiintoisia eikä mitään jankattu liikaa. Vaikka puoleentoista tuntiin ei montaa hyppyä mahtunut, niin muita tehtäviä mahtui senkin edestä. Allu sai palautetta nuorelle hevoselle yllättävän hyvästä kunnosta ja siitä että se on erittäin nöyrä hevonen. Piia myös epäili että kesällä jos se pääsee laitumelle syömään vähän ravinteikkaampaa ruohoa, niin sieltä voi paljastua paljonkin isompi moottori ratsastaessa kun mitä on osattu odottaa. Tosiaan, ensi kerralla menemme ehdottomasti kahtena päivänä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti