sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kuvapläjäys estetreenailusta

Kuvapainotteinen pikapostaus tähän väliin. Paljon olisi asiaa, mutta juurikin nämä asiat vievät kovasti aikaa, joten jostain täytyy supistaa, eli valitettavasti blogista.

Ei huolta, mulla on tulossa teille iloinen yllätys tän kuun loppuun/ensi kuun alkuun. Valitettavasti koulutuuppailua ei taaskaan kukaan ole ehtinyt kuvata, harmi sinänsä, sillä Marsu on mennyt eteenpäin viimeaikoina. Nyt siis jälleen este postausta. Tämän postauksen kuvat on torstailta, jolloin hyppäsin Mariorin ja irtohypytin Allun, eli ainakin monipuolista kuva materiaalia on luvassa!

Ehkä tästä näkee vähän miltä se koulussa näyttää tällä hetkellä...

Rauhallisempaa laukkaakin on alettu sillointällöin saamaan!

Allun juoksutin ennen hypytystä.

Joskus se näyttää tältä ratsastaessakin..joskus...
Sitten alettiin hyppäämään


150cm

Sama 150cm, katsokaa ilmavaraa :D


Huomenna sitten onkin vuorossa Ypäjän reissu. Toivottavasti saadaan tuolla reissualla satula-asioita kondikseen, jotta päästään Allun kanssa taas ihan ratojakin hyppäämään, tai ylipäätään treenaamaan!

4 kommenttia :

 1. Ihan of topic, mutta mitä noi puut tossa kentän laidalla on? Mun yksi kesän projekteista oli istuttaa puita tallin ympärille ja noi vois näyttää hyvältä meidänkin kentän laidalla =D

  Kyllä teissä koko ajan näkyvää kehitystä tapahtuu! Hienoa pitkäjänteistä työtä kohti tavoitteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on saarneja, ihan kivoja muuten mutta joutuu usein karsimaan oksia ja syksyisin on hirveä lehtien haravointi urakka. Itse ottaisin ehkä mieluummin kentän viereen esim. pylväshaapoja :)

   Poista
  2. Hyvä pointti! Pylväshaapoja jo istutinkin tallin kupeeseen =D

   Poista
 2. Vau, suu loksahti auki noiden kolmen vikan Allun hyppykuvan aikana! =D

  VastaaPoista