lauantai 9. heinäkuuta 2016

Kisakatsaus ja ongelmia

Eilen oltiin Riders Trophyssa Salossa. Kisat joihin alun perin piti mennä Allulla, mutta ongelmien takia vaihdoin Marioriin.

100cm:

Metri meni hyvin, paikat sujui 5. estettä lukuun ottamatta huvin, vitonen tuli alas koska paikka ei osunut. Muuten hyvä rata, ei edes kolissut tuota yhtä lukuun ottamatta. Olin super tyytyväinen poikaan!


110cm:

Verkka sujui hienosti. Esteitä ei kauheasti nosteltu, tai nosteltiin, mutta tosi isoiksi tai ihan pikkuisiksi. Noh, me sitten hypättiin 120cm pysty näin verkaksi, ihan puhtaasti. Radalle mä lähdin siis tosi hyvällä fiiliksellä. Hevonenkin tuntui hyvältä radalta, mutta montaa estettä ei ehditty mennä ennen kuin tapahtui jotain. Se jotein oli migreeni kohtaus kesken radan. Joo, ei päänsärky mitään, mutta kohtaukseen liittyvät näköharhat haittaa aika paljon esteen etäisyyden hahmotusta. Mariori vain lähinnä pysähtyi, hyvin rauhallisesti. Se huomasi että mulla on jokin pielessä. Kun tulin alas selästä, se vaikutti huolestuneelta. Siinä sitten vaan rapsuteltiin ponia, ja todettiin että fiksu poika kun vain pysähtyi. Hän huolehti ratsastajastaan. Harmitaa kun hevonen tuntui niin hyvälle, mutta eihän tuolle mitään voi, näin nyt kävi...


Sitten siihen Alluun, istagramia seuraavat saattavatkin jo tietää että ongelmia on. Ja niitä tosiaan on. Se ei nimittäin tahdo suostua hyppäämään, tai suostuu mutta ei metristä korkeampaa, ja metrikin tekee tiukkaa. Selkä on kunnossa ja ellkin kävi hetki sitten. Kunnossa se siis on. Tämä lienee nyt sitä kuuluisaa kokeilua mitä nuoret saattaa harrastaa... Nyt keskitytään enemmän Marioriin kisojen suhteen, myös SHW:hen vaihdoin ratsuksi marsun, kun alun perin piti mennä Allulla. Allun kanssa ny vaan sitten lähdetään matalalta etenemään taas korkeammalle. Ei siinä muukaan auta.


Heinäkuusta vielä sen verran, että muutamia ihan kivoja juttuja on tulossa. Pysykää kuulolla!
Loppuun vielä video tiistain hyppelyistä!

3 kommenttia :

 1. Voi harmi nyt kaikkia koettelemuksia. Mulla on kanssa semmonen migreeni, että näkö "lähtee", tosi harmi kuulla että kärsit samasta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, tästä on (toivottavasti) suunta vain ylöspäin. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. Voi harmi nyt kaikkia koettelemuksia. Mulla on kanssa semmonen migreeni, että näkö "lähtee", tosi harmi kuulla että kärsit samasta! Tsemppiä!

  VastaaPoista