torstai 29. toukokuuta 2014

TS Ratu alue 90cm

Väsynyt mutta onnellinen! Kisat meni meidän osalta tosi kivasti. Saatiin 6 vp kiellon ja aikarajan ylityksen takia, mutta ei harmita! Nää oli ekat aluekisat ponin kans, tää oli ensimmäinen ysikymppi, ja ns. heti aluetasolla jossa rata kuitenkin haastavampi kuin seuratasolla joten...tyytyväisyyden määrä on huima. Ysikymppi ei todellakaan ollut Sipsille liian haastava, ja tarkoitus olisi ruveta ysikymppejä meneen ihan rutiinilla. Kuukauden päästä ollaankin suunniteltu menoa Salo horse showhun. Ja ysikymppiin sielläkin. Kielto tuli vitos esteelle, ja en kyllä osaa ees sanoo miks kielto tuli, joten sitä on paha lähteä purkamaan kun en tiedä :D. Tää näyttää helpolta radalta mutta omasta ja muutamien muidenkin mielestä oli haastavampi miltä näytti. Ja hylkyjä tähän tuli aika paljon joten oon vaan tyytyväinen ettei tullut hylkyä.Sitten vielä muutama kuva:

Verkasta...kuski hyvin mukana.
Tää on videolta...muttah, TOI ILMAVARA!!? :O mitääh, en vaan tajuu mistä toi poni löytää tota ponnua...mutta eipä jääty vattasta ainakaan kii :D

Tää oli meille myös uusi juttu, vaihtoehto este...
Kaikin puolin myös tuo paikka oli upea ja homma toimi! Kannattaa käydä jos mahdollisuus tarjoutuu, sillä homma eteni hyvin ja puitteet oli todellakin kunnossa.

2 kommenttia :

  1. Upeeta, onnea! Aluetason ysikympistä ei edes moni haaveile ja menitte suoraan sinne ja hyvällä näytöllä! Kieltämättä vähän arvelutti kun kerroit meneväsi heti aluetasolla isoilla areenoilla ysin, mutta nyt kyllä todistitte että sinne kuulutte! Sipsi on näköjään saanut panssarinkin ja ootte niin tyylikäs ratsukko! Sitten vaan eestinponi mestaruusluokkiin, jos Sipsi on puhdasrotunen. Vielä kerran onnea:)

    VastaaPoista