tiistai 27. toukokuuta 2014

Rippijuhlat                            Perustetaan oma vitun Polis, täydellises maailmas ei räppiä olis. Perille pääseminen aina hyperbolist, katseesta näät miten kokkeli kolis

Nyt on rippijuhlat juhlittu, mopokortti hommattu ja kesäloma ovella. Tämä tarkoittaa sitä että blogille löytyy nyt enemmän aikaa! Tässä postauksessa kerron nyt näistä viime sunnuntain juhlista.
Konfirmaatio mulla alkoi kahdeltatoista ja kesti n. 1,5h. Sen jälkeen sitten konfirmaatiota katsoneilta sukulaisilta sain ruusuja ja otettiin muutama kuvakin kirkolta (alhaalla yksi niistä).

(c) Vilma
Konfirmaation jälkeen ajeltiin kotiin jossa juhlat alkoi kolmelta. Ja syömisen jälkeen otettiin kuvia...taas :D. Ai että oli kiva vihdoin pitää rippipukua päällä, tykkään nimittäin mekostani :)

(C) VilmaTässä tää ns. virallinen rippikuva :)
(C) Vilma

Serkkuni Emilia
 
 
Niin kuin tässäkin :D


Sitten olikin kahvit. (huomatkaa mun leipoma kakku ;D)
(c) Vilma


Sitten sukulaiset alkoi lähteä ja mun kaverit tuli. Olin siis illaksi kutsunut muutaman kaverin illemmalla kylään.

(C) Aino

Kyllä tääkin ihan normaali on...(sori Vippu ;DD)
 Seuraavana päivänä olikin hiukan vaikee herätä vajaiden kuuden tunnin yö unien jälkeen, meni nimittäin hiukan myöhäseen noitten juhlien kans, mutta eipä se mitään haittaa kun seura oli hyvää! :)

Aluekisoihin ollaan edelleen menossa ja kuvaaja on myös sinne varmistettu joten sieltä saan sitten materiaalia. Ajattelin tehdä teille ensin videopostauksen mutta taitaa jäädä kun joudutaan herään ennen kuutta ja silti on varmaan kiire.
Mutta siihen asti, moikka! :)

2 kommenttia :