lauantai 31. toukokuuta 2014

Ny se alkaa!

Kesä! Kahdeksas vuosiluokka on käyty, syksyllä alkaa viimeinen vuosi peruskoulua, mutta sitä ennen...KESÄ! Ajattelen että laitan nyt tähän postaukseen jotain kuvia kuluneeseen lukuvuoteen liittyen. Ja ennen kuvia pari ilmoitusluontoista asiaa.  7.6 ollaan menossa Sipsillä Kangasalle ysikymppiin ja 8.6 lähetään jälleen Kuusikorpeen tänä vuonna vaan kakkos leirille eikä kolmoselle.

Kasin aikana lähennyttiin taas mun kaverin kans (kun oltiin eri kouluissa ei tullu nähtyy) ja nyt melkeen joka viikko Virpi käy meillä, sekoillaan, ratsastetaan, sekoillaan, syödään, puhutaan syvällisiä ja taas sekoillaan! Ihan täykkis kaveri ja paras kuvaaja ;)

Montaa eri hius väriä kerkesi olla myös, mahonki, punainen liukuvärjäys, pinkki ja nyt taas ruskeet :)


Mahtavimpia juttuja! Odotan tätä koska GAAASELLIIIT! :))

Näistä kaikista bussi sekoiluista en ees puhu, mut hauska lukuvuosi koulumatkojenkin suhteen ;)

Ja nyt te raakkaat 65 lukijaa ja kaikki rekisteröitymättömät seurailijat, kiitos! Ilman teitä en jaksaisi kirjoittaa mitään blogi, mutta kun tietää että edes jotakuta kiinnostaa mun heppailut ja muu elämä, on aina hauskempaa tulla purkamaan onnistumiset ja epäonnistumiset, iloiset ja ei niin iloiset ajatukset kun tietää että joku lukee, on aina hauskempaa raahata kameraa mukana kun tietää että joku ne kuvat katsoo. Kiitos kaikki!

Kiitos kaikille lukijoille, pysykää jatkosakin mukana menossa! :)

1 kommentti :