torstai 15. toukokuuta 2014

Hymy on ikkuna joka kertoo että sydän on kotona

Tänään ratsastelin Sipsillä esteitä, ja tehtiin rata treeni sitä ysikymppiä varten. Oli hauskaa ja sujui ihan hyvin. Paitsi että tipuin kerran kun sarjavälissä olikin jotain häikkää ja poni ei sitten hypännytkään sarjan toista estettä :D. Mutta siitä lisää kuvien kera alempana. Mentiin eka hiukan yksittäisinä ja sitten lopuksi ratana. Radalla yksi tippui koska tultiin niin tiukasti, mutta ei toi ysikymppi ponille mahdoton tuu oleen. Eli hyvällä fiiliksellä kohti aluekisoja!

joo..joo...jalka...Tässä tultiin sarjan ykköselle...

Mutta ei jatkettukaan kakkosen yli...


Ja tässä on lopputulos!
Joop. Eli itse olin valmiina hyppyyn ja kun sitä ei tullut niin sitten lensin kaulalle ja sinnittelin siellä siihen asti että poni pysähtyi ja tulin alas...:D

Aika kepeästi kuitenkin tuo ysikymppi meni :)

Jalka vamma...Hyppelyt meni siis hyvin! Ja tästä on taas hyvä jatkaa. Kommentoida saa! :)
"Yön tunteihin yskähdin,
sä oot yks mun ystävist,
me ollaan heimoo,
samaa heimoo"

Rakastan tätä ponia enemmän kuin ketään tai mitään muuta tässä maailmassa, se on mun elämä! Herkkää :')! 

8 kommenttia :

 1. Upee toi vika kuva! Ootte ihan super pari, hauskat noi tilannekuvat!

  VastaaPoista
 2. Tuo kuva, missä oot tossa kaulalla, luulis että toi jalka on vaikee saada tulta jalustimesta pois :D Hienoja kuvia kuitenkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkotit tota alimmaista nii ei mu jalka tosta sentää läpi oo :D Kiitos! :)

   Poista
 3. Oi vitsi menette nykyään upeasti! Vinkkinä vaan (itsellä auttanut) että hypyssä kannattaa yrittää nostaa itsensä satulasta polvilla eikä päkiöillä, jolloin kantapää pysyy alhaalla ja paino jalustimilla, eikä jalka lennä taakse ! Siitä saa itsekin tukevamman asennon, eikä tipu niin helposti jos hevonen ei menekään yli. Mutta jatka samaan malliin, olette kehittyneet huimasti siitä kun viimeksi olen tätä blogia selannut !

  VastaaPoista
 4. Niin ja lisään vielä tähän vinkkiini että auttaa myös kun painaa kantapäät/pohkeet kiinni juuri ennen hyppyä(tämä auttaa myös jos hevonen helposti kieltää), jolloin ei tule puristaneeksi polvilla satulaa, sillä silloin jalat lentävät taakse. Tarkoitukseni ei ole siis opettaa/ohjastaa mitenkään, annan vaan vinkin joka itsellä on auttanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva huomata että joku osaa antaa neuvoja ihan ystävällisestikin! Juu, muuten toi varmaan toimis, mutta sipsi vaan on aika herkkä polvien ja reisin puristukselle, eli se jarruttaa tosi helposti kun saa sieltä päin puristusta, kiitos kuitenkin! :)

   Poista
  2. No tuossa tapauksessa on tietty vähän hankala, mutta kun muistaa painaa kantapäitä alas (jolloin painosi on jalallasi) parantuu jo huomattavasti ja tuki lisääntyy ! Mutta reisien/polvien puristusta satulaan juuri pitäisi välttää, sillä se aiheuttaa jalkojen taakse lentoa, sillä painosi on silloin polvissasi, etkä jousta nilkoilla ja polvilla.

   Poista