sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kt-talli 70-80cm

Hohhoh! Ristiriitaisiin tunnelmiin päättynyt kisapäivä takana, ei muuta voi sanoa.
Aloitetaan purkamalla Sipsin rataa sanoiksi koska sillä menin ensin.
Sipsi teki verkassa sellaisia hyppyjä ettei mulla ollut mitään saumaa pysyä ees niissä mukana, joten se oli varmaan tosi surkuhupaisaa katseltavaa kun yritin apinoida itseni hyppyihin mukaan...
No radalla jouduin ekaa kertaa ikinä eteenpäin potkimisen sijasta jarruttelemaan, ja tämä on kyllä Sipsiltä ihan ennen kuulumatonta :D. No vauhdikkaan ekan vaiheen jälkeen päästiin uusintaan joka meni tosi hyvin aina kolmos esteelle asti joka sitten tippui. Ärsyttävää, ihan omaa huolimattomuuttani. Ja noin helppo este! Pysty, 70 senttinen ja pitkällä kiihdytys matkalla, ja alas. Olihan se tyhmää. No jatkoin hyvää vauhtia radan loppuun ja kyllä tästä on ihan hyvä jatkaa kohti ekaa alue ysikymppiä, pitää vain itse muistaa ratsastaa kokoajan ja joka solulla!
Pistäkää mutterista laatua paremmaksi! :)


Mariorin rata olikin sitten yksi murheenkryyni jos näin sen voi ilmaista. Perus radalta kaksi puomia alas, sarjan ykkönen ja okseri nro.6. Toi sarja oli oma vika kun en saanut ajoissa päätettyä että tullaanko ravissa vai laukassa, mutta okserissa voin rehellisesti sanoa että poika ei keskittynyt, ei sitten tippaakaan! Toin se okserille ihan suorana, laukalla ja annoin hyvän paikan. Ja oikeesti lähestyminen tolle esteelle oli radan parhaimmistoa. Mutta sitten, kun pitäisi lähteä hyppyyn, niin Mariori tyyliin kiipeää esteen yli, no ei nyt ihan muttei paljon toisinkaan... Muutenkin rata oli tosi rikkinäinen ja en saanut Marioria lainkaan keskittymään vaan hevonen veti täysin omaa showtaan. Ärsyttää myös siksi että kun hypättiin kotona sitä kasi tehtävää (viime postaus) niin pika kuunteli, ei kaahinut ja laukkasi nätisti, mutta tänään oli ihan eri ääni kellossa. No ensi kerralla sitten taas paremmin. Mariorin kohdalla saatte tyytyä pelkkiin kuviin koska kone lataa nyt videoita niin hitaasti...mutta rata oli sillä sama kuin Sipsillä. Alla olevat kuvat on esteistä 1, 7 ja 3b.
(C) Matilda Kursi

(C) Matilda Kursi

(C) Matilda Kursi

4 kommenttia :

 1. No ihan hyvinhän se meni, rutiinia vaan Mariorinkin kanssa! Milloin se 90cm on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja pojan keskittyminen lähti täysin viimeistään siinä vaiheessa kun se huomasi Sipsin olevan näkö etäisyydellä... Ja ysikymppiin olisi tarkoitus suunnata 29.5. :)

   Poista
 2. ku sää hyppäät ni työnnät leukaa eteenpäin, sillai on melkien joka hyppykuvassa:D ei millään pahalla, se vaan näyttää hassulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, mutta sille ei voi mitään, en pahemmin hypyissä keskity leukaan :)

   Poista