sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ohhoh mikä tauko...++KISAPOSTAUS

Ompa tullu taukoo..viikko, oho.
En nyt rupee sepustaan viikon tapahtumia vaan hyppään suoraan tähän päivään, eli kisoihin.
Kisat olivat Raisiossa Alvan-tallilla. Hieno paikka ja kova taso. Aika ei kummallakaan hevosella ollu mikään huippu, mutta silti parhaat kisat ikinä. Mulle se ei kerro niinkään että sijoitunko huippu ajalla vaan se että selässä tuntui hyvälle. Postaukseen siis:
Ensin oli Mariorin 50 cm luokka. Ei ollut uusintaa ja ajasta en tiedä. Mutta poika meni radan niin siististi. Tarkoitus olisi mennä Mariorin kanssa viellä tällä kaudella 70 cm luokkaa koittamaan, saas nähdä miten käy. Verkassa Mariori oli hiukan kuuma mutta rata meni juurikin sillain mukavasti. Tyytyväinen siis olen. :)
Sipsillä oli kasikymppi. Ne esteet oli olevinaan niin suuria, mutta ei enää selästä. Neiti hoisi perusradan hienosti ja jatkettiin uusintaan. Olisin hieman kovempaa voinut mennä uusinnan, mutta sillä hetkellä ajattelin vain että, hommataan nyt puhdas ja hyvä rata eikä pilata tätä hätiköinnillä. Jza puhdas ratahan sieltä sitten tulikin ja vaikka aikaa tuli aika paljon (47,?? sekunttia, en muista tarkkaan) niin oon super tyytyväinen.
Mietin että seuraavat kisat vois olla jotkut harjotuskisat, kattoo nyt. Semmosissa pienemmissä vois sitten ruveta sitä aikaa koittaan kun ei jännittäisi niin paljoa. Mutta ehkä meistä on sinne alue tasolle, näkee sitten ensi vuonna. Nyt pitäis kattella noitten rokotuket alue tason mukasiks niin vois mennä aluekisojen seurakuokkiin, katteleen millasta on "melkein aluetasolla".
Nyt video kisoista:
 


Ja muutama kuva eiliseltä:2 kommenttia :