sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Maastoa, esteitä ja eilisen otsikon avausta

Alotan siitä eilisestä otsikosta. Eli siis mulla ja Sipsillä on ollut nyt óikeessa laukassa jotain kommunikaatio ongelmia. Ne on ilmenny vaan koulussa mutta nyt on tullu myös esteille. Ei niitä sittä eilisestä videosta huomannut mutta, selästä tunsi kuinka oikeeta joutu kokoajan käskeen eteen tai sitten jarruttaan. Tosin tiedän mistä tää johtuu. Se johtuu siitä että en oo käyny tunneille tai valkuissa sen kans. Viime syksynä oli sama homma. Kun kesällä ei ollu ohjattuja tunteja niin syksyllä se rupes näkyyn. Mutta ei hätiä mitiä. Nyt pitäs taas tulla kouluvalkka, estevalkka ja sit ruvetaan käymään nillä meidän perus lauantain tunneilla. Joten eikun vaan nokka pystyyn ja pohjalta on suunta vaan ylöspäin vai miten se meni? :D

Tänään maastoilin Sipsin kun en viittiny vääntää mitään tässä siitä parikuvaa:

 






     
Mariorilla olikin sitten hyppimistä. Siitä video tässä: 
 



Ja sitten vielä jotain kuvia joita otettiin viikon loppuna mun serkun kans kun se oli meillä yötä. :) Ja jos joku ihmettelee noissa kuvissa mun vaatetusta niin syy noihin vaatteisiin ja meikkiin oli se, että otettiin mulle uutta proffaluvaa faceen. :)






Tämmönen proffakuva saatiin otettua.
 

6 kommenttia :

  1. Pidät käsiä liian korkealla..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et kyllä mun mielestä! :D

      Poista
    2. Mariori pysyy esteissä paremmin kuulolla kun käsi on hieman tavallista korkeammalla. Itse asiassa valmennuksissa tai tunneilla ei ole kommentoitu että kädet olisi liian korkeella. Se käsien korkeus on ihan hevoskohtastakin. :) Ja Nelli: Kiitos :)

      Poista
  2. Uus Banneri ois kyl kova saana ja heti!

    VastaaPoista