sunnuntai 8. syyskuuta 2013

!LUELUELUE! Paljon asiaa

Nyt onkin paljon asiaa mutta aloitan nyt ehkä tärkeimmästä.
Alue koe. Suoritin lauantaina aluekokeen koulu ja este osian ja pääsin läpi. Tälle vuodelle en enää lupaa maksa vaan otan vasta ens tammikuussa luvan 2014 vuodelle. Mutta siis käytännössä meidän seuralla homma menee niin että kun pääsee kokeesta läpi niin ei tarvitse sitä sitten joka vuosi uusia vaan saa suoraan luvan, eli nyt mun täytyy vaan ens vuonna maksaa se lupa ja kaikki onhoidettu. Tästä jutusta oon tosi iloinen! :)
Sitten tän blogin ulkoasu. Tuli ihan kunnon vaihdosta tähän. Ois kiva kuulla mitä tykkäätte.
joten rohkeesti vaan kommenttia tuleen.

Ja vielä kertoilen tän päivän ratsastelut lyhyesti. Mariorilla oli muuten kiva hypätä mutta oli vähän laiska kuten voi huomata, mutta kukas sitä jaksaa heti aamusta rehkiä? :D
Sipsillä oli vähän outoo...kun se toimi laukassa ja hypyissä hyvin, mutta ravi...ei herrajestas. Se ei ravannu kunnolla ja takapää oli tosi laiska ravissa vois sanoo et takapää melkein vaan käveli mukana. Koulutunti vois kyl olla taas paikoillaan.
Ja Sipsi rikko taas yhden riimun, se rikkoo niitä niin paljon et oon aatellu sille tollasta:http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=410097&deptid=94&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC jos vaikka kestäskin vähän aikaa.
Videoo vielä:



Pakollinen kuva <3 

6 kommenttia :

  1. Hyvä että sait kokeen läpi! Millanen se oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noo ensin kerrattiin ne säännöt ja sit oli sellanen koelappu jossa oli kysymyksiä ja piti vaan rastii et oikein tai väärin, mutta nää kokeet ja koe käytännöt ilmeisesti vaihtelee aika seurakohtasesti. :)

      Poista
  2. Sori ku sanon totuuden mutta et osaa ratsastaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori kun sanon totuuden mut oot aika nolo ;)

      Poista
    2. Sori ku sanon totuuden mutta et tiiä kuka oon joten et voi tietää oonko nolo;P

      Poista
    3. Sori kun sanon totuuden mutta en jaksa vängätä sun kaa, vaan lähen tästä ratsastaan...jos vaikka oppisinkin ratsastaan. :)

      Poista